Въпрос за дистанционно управление на кола играчка.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Въпрос за дистанционно управление на кола играчка.
Попадна ми много хубав модел на Jeep ,но за съжаление му няма дистанционното . Знам само ,че работи на 27мхц както повечето играчки . Интересува ме дали може да работи с друго управление на същата честота , дали са съвместими или ще се нуждае от настройка. Ако някой знае къде пък може да си купя само управлението също ще е от полза . Моля някой запознат с подобна електроника да каже дали може да се пригоди друго управление към приемника в количката .
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за дистанционно управление на кола играчка.
Играчка или модел?
Не можеш да вземеш какво да е дистанционно на 27 мхц - може да тръгне, но може и да не тръгне
Ако е модел си лесен - виж кварца на предавателя кой номер е и слагаш същия на апаратурата или за най-лесно - сменяш и двата.
Не можеш да вземеш какво да е дистанционно на 27 мхц - може да тръгне, но може и да не тръгне
Ако е модел си лесен - виж кварца на предавателя кой номер е и слагаш същия на апаратурата или за най-лесно - сменяш и двата.
- achodemo
Sunny написа:Играчка или модел?
не знам каква е точно разликата между играчка и модел ,но мосля че е по скоро играчка , въпреки че е точно копие на Jeep Вранглер ,китайско производство е ,но е внесена от германия и на нея си пише на немски и ,че Jeep е запазена марка и т.н. Както е да е. Ще я отворя да видя на платката какъв кварц има. Значи казваш ,че принципно ако приемника в колата и управлението са със еднакъв кварц и ще тръгне ,така ли да разбирам ?? Ако е така добре , и тогава остава проблема от къде да си намеря само предавател.
- achodemo
ако дам детайлна снимка на платката , може ли да се ориентираш каква е точно?
Намерих я , ето тази е точноhttp://www.hobbytron.com/Nikko-Jeep-Wrangler-1.html
Намерих я , ето тази е точноhttp://www.hobbytron.com/Nikko-Jeep-Wrangler-1.html
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това е доста далеч от модел
Единствения ти вариант е проба-грешка.
Единствения ти вариант е проба-грешка.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”