Проблем с Мозилата
Проблем с Мозилата
Имам проблем с Мозилата - една елементарна флашигра ми прави 20-40% натоварване в комплект с уинамп на моменти минава 50, дори и играта започва да насича. Мозилата я преинсталирах нормално с рестарти на компа. Положението е същото. Компютъра е стар, но не е електронна пишеща машина и това определено не е нормално положение.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Re: Проблем с Мозилата
А дали проблемът не е в играта? Пробва ли с друг браузър?
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Флаша е много бъгав напоследък. При мен се е случвало 4-ядрен да го зори. Или отдавна съм затворил мозилата, а флаш приложението останало и процесора пържи на 3Гиги 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
bnick написа:Флаша е много бъгав напоследък.
флаша не е бъгав, бъгави са девелопърите обикновено. Но днешните флаш игри се правят за по-бързи cpu-та, тъй че е нормално да ти товари. Отделно firefox е много зле при използване на по-слаби компютри - гълта като змей ресурси, а пък като го оставиш 2 дена без да рестартираш става още по-весело. Тъй че на първо време смени браузъра и виж резултатите
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
maxpayne написа:bnick написа:Флаша е много бъгав напоследък.
флаша не е бъгав, бъгави са девелопърите обикновено. Но днешните флаш игри се правят за по-бързи cpu-та, тъй че е нормално да ти товари. Отделно firefox е много зле при използване на по-слаби компютри - гълта като змей ресурси, а пък като го оставиш 2 дена без да рестартираш става още по-весело. Тъй че на първо време смени браузъра и виж резултатите
Тия с Флаша, бяха усрали нещата. След гледане на клип в нета, не ми падаше видеото, а държеше максимални стойности. Иначе да бъгави са дивелъпърите, но този път на Адобе. Кое е нормално да товари, аз за 4-ядрен говоря на 3Г. Нищо не е променяно освен флаша, който беше около 10 версия и тогава почнаха мизериите. Сегашните версии са оправени, поне при мен няма проблеми
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”