Проблем с Мозилата

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Проблем с Мозилата

Мнениеот velinsl » Пет 12 авг 2011 13:48

Имам проблем с Мозилата - една елементарна флашигра ми прави 20-40% натоварване в комплект с уинамп на моменти минава 50, дори и играта започва да насича. Мозилата я преинсталирах нормално с рестарти на компа. Положението е същото. Компютъра е стар, но не е електронна пишеща машина и това определено не е нормално положение.

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Re: Проблем с Мозилата

Мнениеот escrime » Пет 12 авг 2011 14:03

А дали проблемът не е в играта? Пробва ли с друг браузър?

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Пет 12 авг 2011 14:27

Флаша е много бъгав напоследък. При мен се е случвало 4-ядрен да го зори. Или отдавна съм затворил мозилата, а флаш приложението останало и процесора пържи на 3Гиги mhihi

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пет 12 авг 2011 15:47

bnick написа:Флаша е много бъгав напоследък.

флаша не е бъгав, бъгави са девелопърите обикновено. Но днешните флаш игри се правят за по-бързи cpu-та, тъй че е нормално да ти товари. Отделно firefox е много зле при използване на по-слаби компютри - гълта като змей ресурси, а пък като го оставиш 2 дена без да рестартираш става още по-весело. Тъй че на първо време смени браузъра и виж резултатите

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Пет 12 авг 2011 17:25

maxpayne написа:
bnick написа:Флаша е много бъгав напоследък.

флаша не е бъгав, бъгави са девелопърите обикновено. Но днешните флаш игри се правят за по-бързи cpu-та, тъй че е нормално да ти товари. Отделно firefox е много зле при използване на по-слаби компютри - гълта като змей ресурси, а пък като го оставиш 2 дена без да рестартираш става още по-весело. Тъй че на първо време смени браузъра и виж резултатите

Тия с Флаша, бяха усрали нещата. След гледане на клип в нета, не ми падаше видеото, а държеше максимални стойности. Иначе да бъгави са дивелъпърите, но този път на Адобе. Кое е нормално да товари, аз за 4-ядрен говоря на 3Г. Нищо не е променяно освен флаша, който беше около 10 версия и тогава почнаха мизериите. Сегашните версии са оправени, поне при мен няма проблеми

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пет 12 авг 2011 20:52

И експлорера товари с 30%.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”