Проблемът се състои в следното: Когато се опитам да отворя Мозилата ми изписва това съобщение - Firefox вече е пуснат, но не отговаря. За да отворите нов прозорец, първо трябва да затворите съществуващия процес Firefox или да рестартирате цялата система.
Еми рестартирам и пак така... Деинсталирах я, дръпнах я и я инсталирах наново и пак си е така... Отваря ми я единствено с десен бутон и "Изпълни като администратор".
Какво да я правя?!
Благодаря предварително!!!
Поздрави!
Динко
Помогнете за проблем с "Mozilla Firefox".
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Re: Помогнете за проблем с "Mozilla Firefox".
Предполагам проблемът ти е в "заключване" на самия профил (твоите лични настройки), щом и след рестарт не се оправя. Ето и как се оправя:
http://kb.mozillazine.org/Mozilla_Suite ... ile_in_Use
Надявам се може да се оправиш на английски, ако не, ще помагаме. Направо почни от Remove the profile lock секцията, другото си го направил вече. (За да стигнеш до директорията с профилите, трябва да си пуснеш "Показване на системни файлове" или нещо такова от "Опции на папките" в "Контролния панел" /после ги скрий, че да не затриеш нещо важно/; би трябвало да е C:\Users\<твоя юзър>\...). В инструкцията по-горе си пише как да стигнеш до нея.
http://kb.mozillazine.org/Mozilla_Suite ... ile_in_Use
Надявам се може да се оправиш на английски, ако не, ще помагаме. Направо почни от Remove the profile lock секцията, другото си го направил вече. (За да стигнеш до директорията с профилите, трябва да си пуснеш "Показване на системни файлове" или нещо такова от "Опции на папките" в "Контролния панел" /после ги скрий, че да не затриеш нещо важно/; би трябвало да е C:\Users\<твоя юзър>\...). В инструкцията по-горе си пише как да стигнеш до нея.
TiL написа:ctrl+alt+del -> намираш firefox.exe и даваш End Task
Поне при мен се оправяше така като бях с виндовс...
И аз така процедирам от време на време. Да допълня само, че може да не намери firefox, a plug-in container(приложение към мозилата)
А сега с какво си?
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:TiL написа:ctrl+alt+del -> намираш firefox.exe и даваш End Task
Поне при мен се оправяше така като бях с виндовс...
И аз така процедирам от време на време. Да допълня само, че може да не намери firefox, a plug-in container(приложение към мозилата)
А сега с какво си?
Windows 7
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Май питането беше как пишеш тука като не ти бачка Мозилата - с Експлоръра ли отваряш сайтовете?
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
zloby3400 написа:Май питането беше как пишеш тука като не ти бачка Мозилата - с Експлоръра ли отваряш сайтовете?
По-скоро питането е било към TiL...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”