на всички собственици на андроид ОС-честито!

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: на всички собственици на андроид ОС-честито!

Мнениеот Ivailo » Чет 08 дек 2011 17:08

Ludia написа:Вместо да се присмиваш на всеки следващ пост по темата, защо не кажеш нещо конструктивно, подплатено с доказателства ?! А това кой от какво се притеснява, не виждам какво те засяга. Колкото и да ти е странно все още има хора които нямат ФБ или пък държат на анонимността си, до колкото могат да я имат. Лично мен ме дразнят attention whores които всеки път като пръднат ме сръчкват... Хора всякакви, моля не се опитвай да ми натрапваш твоето мнение по даден въпорос ;)

Ти видя ли доказателства точно в тая тема?
След като няма защо държиш точно на мен сметка в това отношение?
Аз виждам слух, че някой си ми следял телефона. Докато не видя доказателство аз го приемам като слух.

И точно както ти не искаш да ти натрапвам моето мнение - не ми натрапвай ти твоето. Щом не ти изнасят моите мнения има една опция "Добави враг" (едно време беше "Игнорирай"), като го направиш няма да ми четеш мненията.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 08 дек 2011 17:10

pensiq написа:Ясно е че голяма част от интернет пространството се следи.Убеден съм , че основата на всичко е било рекламата, но нещата ( лице-книги, туитъри, канарчета, гепита и всякаква друга сган сайтове ) са се разраснали и вече тази информация се използва за користни цели.Независимо, че лично аз се пазя добре от подобни места пак има логически връзки към мен и ми е отнело доста време за да премахна част от тях.
Пример: бях един от първите 1000 човека в целия свят с покан да се присъединя към тъпия гугъл +. Защо ли?

Още повече, изобщо не е необходимо да има закачен агент към всеки потребител... достатъчно е при нужда, някоя организация правителствена или не да поиска информация за даден потребител. Тогава вече събраната информация ще е мнооооого полезна...

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 08 дек 2011 17:25

ISRalien написа:Аз виждам слух, че някой си ми следял телефона. Докато не видя доказателство аз го приемам като слух.

Никакъв слух не е, има безспорни данни и човекът ги е оповестил, ама кой да се поинтересува. В резултат CarrierIQ са дали изявление, в което признават, че следят данни.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 08 дек 2011 17:29

maxpayne написа:
ISRalien написа:Аз виждам слух, че някой си ми следял телефона. Докато не видя доказателство аз го приемам като слух.

Никакъв слух не е, има безспорни данни и човекът ги е оповестил, ама кой да се поинтересува. В резултат CarrierIQ са дали изявление, в което признават, че следят данни.

не се хаби да обясняваш, аз се отказах след последния му коментар mhihi който мисли че го следят да цъкне "добави враг" :bowdown mhihi
не случайно apple добавиха искане за разрешение преди телефона ти да ползва location services...
отделно всяко едно приложение също те пита...

Потребителски аватар
pensiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pensiq » Чет 08 дек 2011 17:57

ЦРУ залови Ал Закуари ( ако не бъркам как се пише ) е заловен чрез подслушване на над 10000 телефона и логически връзки към думите изречени по телефона.Никой не се следи по телефона безцелно.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 08 дек 2011 19:01

TiL написа:ISRalien Май и ти си част от стадото овце(нямам за цел да те обидя с тази дума) което си мисли, че е свободно и че не е под непрекъснато наблюдение от пастира и Кумчо Вълчо :lol: Виждате само шаренията и картинките на сайтовете и си мислите, че това е целия сайт... А какво има под повърхността? Не преди много време чрез сайт за запознанства беше заловен избягал затворник! И то тук в наща мила родина! Ама айде да не ви развалям зомбирането като ви казвам, че всичко се следи :cop

:063:
Да знаеш, баш от шаренийка се интересувам mhihi
Не знам дали знаеш какво работя, ама смятам, че знам доста добре какво има под повърхността на един сайт mhihi
И да, точно това ми ХАРЕСВА в следенето - че не се следи някой, който няма причина да бъде следен.
Следователно болшинството от "овцете, които се интересуват само от картинките" няма от какво да се притесняват.
maxpayne написа:

Ама нека следят! Въпроса е, че тука го изкарахте, че се интересуват Муньо от Горно Нанадолнище къде ходи и к'во прави.
Те се интересуват от престъпници, терористи и т.н.
Ако вие се чувствате такива - радвам се, дано ви хванат :applause:

Потребителски аватар
treniora
Автомобил: Passat 3B5
Двигател: AJM

Мнениеот treniora » Чет 08 дек 2011 19:34

ISRalien написа:Не знам дали знаеш какво работя.................

:063:

П.П. не знам дали ти знаеш какво работиш!?!?

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 08 дек 2011 19:43

ISRalien написа:...
Ама нека следят! Въпроса е, че тука го изкарахте, че се интересуват Муньо от Горно Нанадолнище къде ходи и к'во прави.
Те се интересуват от престъпници, терористи и т.н.
Ако вие се чувствате такива - радвам се, дано ви хванат :applause:

Днес така ,ами утре?Вчерашните престъпници днес са власт ,вчерашната власт днес са престъпници,що пък не и ние ? mhihi Оруел ,"Хиляда деветстотин осемдесет и четвърта" mhihi

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 08 дек 2011 20:00

сигурен съм че всеки терорист и престъпник преди да стане терорист или престъпник не е бил терорист или престъпник :012:
дано се изразих по-разбираемо от досега :mrgreen:

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 08 дек 2011 20:23

Ludia написа:сигурен съм че всеки терорист и престъпник преди да стане терорист или престъпник не е бил терорист или престъпник :012:

Ами не, другарят капитан не схвана играта на думи ,както се казваше в един тоталитарен виц за ДС mhihi Апропо ,не забравяйте ,така събраната уж безполезна информация попада в ръцете на разни "Трансформърс"-и ,вчера полицай днес Трактор :roll: mhihi

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Пет 09 дек 2011 18:02

ISRalien написа:
baracuda681 написа:http://www.novini.bg/news/31031-%D1%86%D1%80%D1%83-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B8-twitter-%D0%B8-facebook-%D0%BF%D0%BE-%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82.html

:bishop

:063: Да, пък един мармот завивал стартер в калник от опел...
Ти сериозно ли вярваш на тия простотии?
Пък и ДОРИ тая идиотщина да беше вярна (което е абсурдно мнение на някой изкукал човечец), какво те притеснява? Членството ти в ал кайда?

Притеснява ме, липсата на лично пространство ;) Тоя въпрос има две страни, ама е дълга темата. А дали вярвам на това - ДА, определено вярвам :)

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Пет 09 дек 2011 18:04

icoico написа:
Ludia написа:сигурен съм че всеки терорист и престъпник преди да стане терорист или престъпник не е бил терорист или престъпник :012:

Ами не, другарят капитан не схвана играта на думи ,както се казваше в един тоталитарен виц за ДС mhihi Апропо ,не забравяйте ,така събраната уж безполезна информация попада в ръцете на разни "Трансформърс"-и ,вчера полицай днес Трактор :roll: mhihi

:bowdown По-точно едва ли може да се каже.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 09 дек 2011 22:26

Васе, мерси за честитката! Да ти се връща mhihi mhihi mhihi

а мнението ми е: дреме ми на шапката кво ми гледат...вънка нек си вали я съм си добре mhihi

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Нед 11 дек 2011 18:23

http://www.dailytech.com/One+Line+of+Co ... e23483.htm

Както и се очакваше, чули-недочули, играли на развален телефон... важното е да се вдига шум, не какво всъщност става, а някой просто е забравил да изключи дебъг флага в продъкшън билда :)

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”