мнения за motorola fire
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
мнения за motorola fire
Здравейте!Интересуваме някой дали има въпросния GSM?Доволен ли е и т.н.В момента го дават в една търговска верига за 199 лв.без обвързване към оператор.Дали си заслужава като цена-качество на приложения и софтуер изобщо?
Re: мнения за motorola fire
Батерия Li-Ion 1420 mAh
WiFi 802.11b/g/n
Операционна система Android 2.3
3мп камера
за 200лв е добър избор
WiFi 802.11b/g/n
Операционна система Android 2.3
3мп камера
за 200лв е добър избор

Купих си го преди 11 дена от въпросната търговска верега.Беше последния останал.Заслужава си парите, но честно казано нищо повече. Аз съм работил със Симбиан / Нокиа Е 51 / и Андрода не ме впечатли . Произведен е предимно за Индия, Пакистан и Бразилия / бразилската модификация е с 2 сим карти /. Батерията е слаба и ако Wi - Fi се включва често трябва да се зарежда максимум за три дни.Има някои гъдели които си заслужават.Ако все още го има на тази цена и тази сума / 199 лв. / не те бърка купи го - няма да съжаляваш .По е добър в съотношението цена - качество от подобните модели на Самсунг , Нокиа и НТС предлагани в България. Ако те интересува нещо конкретно ще отговоря по - подробно за него.
- balamata
Malev55 написа:Купих си го преди 11 дена от въпросната търговска верега.Беше последния останал.Заслужава си парите, но честно казано нищо повече. Аз съм работил със Симбиан / Нокиа Е 51 / и Андрода не ме впечатли . Произведен е предимно за Индия, Пакистан и Бразилия / бразилската модификация е с 2 сим карти /. Батерията е слаба и ако Wi - Fi се включва често трябва да се зарежда максимум за три дни.Има някои гъдели които си заслужават.Ако все още го има на тази цена и тази сума / 199 лв. / не те бърка купи го - няма да съжаляваш .По е добър в съотношението цена - качество от подобните модели на Самсунг , Нокиа и НТС предлагани в България. Ако те интересува нещо конкретно ще отговоря по - подробно за него.
Благодаря ти за мнението!Аз обаче като отидох да го видя на живо и ми казаха,че преди мен са го купили!?Явно са имали само една бройка,което ме озадачи!?Сигурно са си мислили,че няма да е търсен.Трябваше да поръчвам през сайта,с което се оскъпяваше или да чакам два-три дни да го заявят в магазина.И се отказах.Ако можеш все пак да споделиш за какъв GPS говорят в описанието?В смисъл може да го ползваш само за намиране на местоположението ти в момента и нищо повече или има повече възможности?
Последна промяна от gr_kanev на Пон 28 май 2012 16:04, променено общо 1 път.
Причина: ненужно цитиране - прочети http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (особено последният пост на dobrin)
Причина: ненужно цитиране - прочети http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (особено последният пост на dobrin)
Действително GPS-а дава само местонахождението ти в момента.За да го ползваш пълноценно трябва да си качиш програмата, което не е голям проблем, но все пак остава чувството за несвършена работа от производителя.Явно е направено с цел да не оскъпяват продукта.Според мен по-важен е въпроса дали след като си качиш програмата ще може да се ползва безплатно както е с Nokia maps или ще трябва да плащаш на мобилния оператор за ползването на Google maps?Относно минималните бройки на телефона доставени във веригата причините са две : определено лош маркетинг и желанието за "зарибят" с ниски цени няколко клиента и след това при естествено повишеното търсене да го пуснат на цена 250-280 лв. / минимум /.Четох в един сайт , че в ЕС го продават на цена от минимум 180 евро.Даже доста време се чудих защо го продават за 199 лв.Вярно че бил на промоция , но все пак ...Относно телефона колкото повече му свиквам , толкова повече ми харесва.Не е лош, има добри приложения / вярно че няма офис приложения като Нокията /,лесно се борави с дисплея след като го персонализираш и т.н.Затвърди се убеждението ми , че в съотношението цена-качество е по-добър от другите подобни телефони в този клас.Клавиатурата е много добра за работа, а има и виртуална такава.
- balamata
Благодаря още веднъж за поредния изчерпателен отговор и се извинявам за направеното от мен ненужно цитиране!Дано темата да е полезна и за други потребители!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”