Колеги, лаптопа е ASUS K53S и има освен hdmi така и vga изходи...закачил съм два проектора но успявам само да изкарам картина само на единият (vga) докато на hdmi-я не мога
Някакви идеи и предложения как да ги пусна и двата да работят едновременно??
Как да пусна сигнал към два проектора от лаптопа....
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Как да пусна сигнал към два проектора от лаптопа....

точно така

- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Можеш, просто трябва да пуснеш образа от екрана на лаптопа към двата изхода (не помня опцията как точно се казва, но ще се оправиш, нещо като mirror беше). Въпросът е дали лаптопът ти може едновременно да предава на двата изхода, ама не би трябвало да има проблем. По-скоро ако ще имаш проблем, ще е с драйвъра на видеокартата (ако е бъгав).
- filipov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако двата проектора са близо, може да използваш изхода на единия и да изкараш сигнал към другия. Има VGA кабели по 20м който не са скъпи.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Първо не си казал дали искаш на 2та проектора на има еднаква картина (споменатия mirror mode) или исkaш да имаш продължение на десктопа (extended mode). При втория вариант посочения кабел няма да ти свърши работа.
А най-вероятно не ти тръгва през хдми-то, защото си оставил монитора на лапопта да свети и той. Сиреч искаш да пуснеш картина на 3 дисплея, което до сега не съм чувал някой лаптоп без докинг да го може (не че тва е показател, но все пак)
P.S. Лаптопа работи с по-мощната графична и проекторите са вързани преди да стартираш лаптопа?
А най-вероятно не ти тръгва през хдми-то, защото си оставил монитора на лапопта да свети и той. Сиреч искаш да пуснеш картина на 3 дисплея, което до сега не съм чувал някой лаптоп без докинг да го може (не че тва е показател, но все пак)
P.S. Лаптопа работи с по-мощната графична и проекторите са вързани преди да стартираш лаптопа?
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Може, може...
Всичко е до видео карата

Всичко е до видео карата

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз се пробвах да подкарам 3 екрана на лаптоп HP Probook 6460b (вградения и 2 външни). Готиното е че имам докинг станция, която е с 2 DVI изхода, при теб щеш-нещеш единия проектор ще получи аналогов сигнал. Както каза groznika всичко е до видео карта, при мен работеше само вградения и един от външните. Като затвориш лаптопа вградения се изключва и тръгва втория външен на негово място. Просто вградената карта Intel 3000HD подкарва само 2 екрана, при теб ще да е същото.
Пробваш да изключиш вградения монитор, и виж дали няма да тръгнат и 2-та проектора.
Пробваш да изключиш вградения монитор, и виж дали няма да тръгнат и 2-та проектора.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”