Проблем с лаптоп
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Проблем с лаптоп
Дъщерята има нетбук Acer Aspire One, който няма CD ROM(май така се казваше,абе няма къде да се сложи диск)та чуденето ми е как мога да инсталирам на нетбука програма от диск,иначе настолен компютър си имам,но не ми върши работа да инсталирам програмата на него.Помагайте с идеи,мисля,че ключа от бараката е начин да прехвърля програмата от настолния на нетбука,през WIFI дали ще стане,на телефона имам програма за прехвърляне на файлове през безжичната мрежа,която работи перфектно,ама за WIN7 не знам такава програма
.

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Проблем с лаптоп
Ако имаш рутер, просто си сподели папката с програмите на настолния компютър и после от малкия влизаш в нетуърк и копи - пейст от споделената папка.
Другия начин е с флашка някаква, предполагам и с СД карта ще стане, ако малкия лаптоп има кард рийдър
Другия начин е с флашка някаква, предполагам и с СД карта ще стане, ако малкия лаптоп има кард рийдър
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
- FELIPE
Баси посмъртно не мога да ги вържа двата компютъра през рутера,като искам да направя домашна група иска парола,която не знам.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
FELIPE написа:Баси посмъртно не мога да ги вържа двата компютъра през рутера,като искам да направя домашна група иска парола,която не знам.
Е тука на уиндоус 7 махаш искането за парола и ползваш безгранично

Можеш да махнеш паролата и за хоум и за публик нетуърк. И двата компютъра обаче трябва да са в една мрежа или хоум или публик
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
TiL написа:Можеш да качиш някъде програмата в интернет и после да е свалиш от малкия. Можете също да купите външно сд за нетбука
Ако не става въпрос за нещо с големи размери това е добър и лесен вариант

- FELIPE
Работата се оправи благодарение на К.Одаджийски и TeamViewer за което сърдечно му благодаря.
Дъщерята има и флашки,но не се сетих в момента,а и много исках да разбера как мога да свързвам двата компютъра през домашната мрежа.
Дъщерята има и флашки,но не се сетих в момента,а и много исках да разбера как мога да свързвам двата компютъра през домашната мрежа.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”