Пробваните досега Your Uninstaler и CCleaner, не свършиха никаква полезна работа.
Проблема е там че имах една програмка и след като и свърши траиал периода я Ънинсталнах с горепосочените програмчета и резултата е нулев, защото като се опитам да я инсталирам наново изписва ми че софтуера е инсталиран вече а самият той не се появява никъде дори в програм фаилс (ако е инсталиран както трябва би трябвало да се появи и като икона на десктопа).Пробвах и с Run-regedit, изтрих всичко де що имаше и пак нищо и половина.Въпросния софтуер ми е на флашка, но не вярвам там да е проблема защото трайал версията си летеше.По-скоро си мисля че има някакви остатъци от програмата по комп-а ми и това го "залъгва" да си мисли че софтуера е вече инсталиран.Всички съвети и препоръки са добре дошли.
Съвет за добра деинсталираща програма?
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: Съвет за добра деинсталираща програма?
пробвай с Revo Uninstaler. Аз я ползвам точно за това за което ти трябва -> имам еднатраил програма с 30 дн. срок и като изтече я махам с Ревото и я слагам на ново. Чисти регистъра и е ОК 

Не я бях чувал сега ще я дръпна.Благодаря.
Инсталирах я, но най-тъпото е че и тя не открива разни "останки"-започвам да си мисля че физически тази програма която искам да премахна я няма на комп-а и проблема е в разархивирането когато я взимам от флашаката.
Много тъпо полежение- досега не ми се е случвало-няма нищо за деинстал, а като тръгна да инсталирам отначало и ми казва-ами ти я имаш инсталната тази програма вече.Другото нещо е да преинсталвам Уиндоуса , ама това хич не ми се иска.Пък и нямам времето да го правя.
Инсталирах я, но най-тъпото е че и тя не открива разни "останки"-започвам да си мисля че физически тази програма която искам да премахна я няма на комп-а и проблема е в разархивирането когато я взимам от флашаката.
Много тъпо полежение- досега не ми се е случвало-няма нищо за деинстал, а като тръгна да инсталирам отначало и ми казва-ами ти я имаш инсталната тази програма вече.Другото нещо е да преинсталвам Уиндоуса , ама това хич не ми се иска.Пък и нямам времето да го правя.
TiL написа:Total Uninstall? Revo... Имаш останали файлове от програмата които следят за триал периода(нали не си мислеше, че с деинстал и инсталл ще ожеш да ползваш нови 30дни триал). След като е изчистиш, инсталираш на ново програмата ти препоръчвам да потърсиш някакъв trial resetter. Препоръчвам ти също да внимаваш какво правиш ако си в ДЕ
Едит: Линковете водещи към пиратски софтуер май не се толерират тука(то и темите де)
Не съм в ДЕ, ама пак е същото.За тая програма няма траиъл рисетър, и не не съм мислил да я пробвам пак на трайъл, а директно да си я "регистрирам".Но като започна да инсталирам ми изписва че дефакто я имам инсталирана а то явно не е така, та проблема ми е как да махна тия файлове които дори не ги виждам за да мога да си започна инсталацията "на чисто", с горе дадените Ънинсталер-и няма никакъв резултат.
Последния ми вариант е преинсталация на Уин-а-ама ...............не си заслужава май.
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
IOBit Uninstaller 

- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
CCleaner
Бачка на ундоус 7, има и други функционалности.
Zerga3GT написа:CCleaner
Изпробвано е и не работи в този случай.
Night_elf написа:IOBit Uninstaller
Тази не съм я чувал ще я пробвам и нея да видим какво ще стане.
- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
Друга идея - Start menu - Run - пишеш Regedit.След това търсиш всички файлове , които включват името на програмата и ги изтриваш.
Booster написа:Друга идея - Start menu - Run - пишеш Regedit.След това търсиш всички файлове , които включват името на програмата и ги изтриваш.
Това го направих още преди да пусна тема във форума, благодаря за съвета.
Та казано накратко - проблема се реши благодарение на форума тук и то на колежката(да ме прощава ако е колега) NIght Elf.Просто това програмче е уникалноооооооооооо нямам думи

Найт Елф- да кажа мерси е малко, че ме отърва от сериозни загуби на време ако се видим на някой събор почерпката е от мен

Благодаря и на всички колеги които помогнаха със съвет и мнение.
VW може да не ме кефят много но хората тук сте железни

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Аз лично ползвам Your Uninstaller , за момента съм доволен. Но не пречи да погледна програмката на елфа, щом върши такава хубава работа.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
dlug написа:Аз лично ползвам Your Uninstaller , за момента съм доволен.

- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:dlug написа:Аз лично ползвам Your Uninstaller , за момента съм доволен.
oт 4-5 г някъде я използвам
да супер е!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”