Всички проблеми са със сините, защото са най-първата партида. И софтуерно и визуално (боята) са кофти, от там и проблемите.
Търсете черно S3, най-красиви са и са най-нови. Не знам дали някой от операторите е пуснал такива, избягвам подобни покупки от тях и нямам идея какво предлагат, но има много обяви за нови неотваряни телефони и все ще се намери нещо.
И макар и да съм върл фен на S серията, новият Nexus 4 не е за пренебрегване. Не е лошо да му се хвърли един поглед. Аз бих изчакал малко преди да взема нов телефон :]
SGS III vs SGN II
- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Re: SGS III vs SGN II
За LG Nexus 4 ли говориш?
. SGS III най вероятно ще стане телефон на годината 

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Всички проблеми са със сините, защото са най-първата партида
Както съм писал по-горе,аз върнах сив с розовеещ екран и взех син с не розовеещ,сегашните сини не са от първата партида,но да имаш син си е и предимство,аз примерно си взех днес още едно оригинално задно капаче за 25 лв.(да има резервно

- Koko95
Телефончето вече е факт. Накрая го купих от Media Markt (Malaga). Направих му вече всички възможни проби и няма никакви дефекти и е свободен
. Стъпи ми 497 евро , като 39 евро ми е антивирусна + застраховка за 1 година ако някой му пръсне дисплея или нещо
. До колкото го цъках , е страхотно телефонче , много по добър от стария ми S Plus . 

Последна промяна от Koko95 на Сря 12 дек 2012 0:35, променено общо 2 пъти.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Честито!
Антивирусната е малко излишна,ама карай...иначе знаеш ли кое най-много ме кефи в телефона в сравнение със стария Galaxy S -GPS-а,със стария телефон така и не можах да го подкарам като хората,този ме локализира за секунди дори и в къщи,съответно вече имам три навигации качени-CoPilot Live EU Full,Sygic и Navigon Europе
Какъв цвят е?

Антивирусната е малко излишна,ама карай...иначе знаеш ли кое най-много ме кефи в телефона в сравнение със стария Galaxy S -GPS-а,със стария телефон така и не можах да го подкарам като хората,този ме локализира за секунди дори и в къщи,съответно вече имам три навигации качени-CoPilot Live EU Full,Sygic и Navigon Europе

Какъв цвят е?
- Koko95
Pebble Blue е . Явно дефектната партида е била само във България
. Наслагах си разните апликаций дето ползвах и на стария и му се кефя главно . Прави готини панорамни снимки 

- topdawg
- Автомобил: Passat B5 Variant
- Двигател: ATJ 2000
FELIPE написа:Както съм писал по-горе,аз върнах сив с розовеещ екран и взех син с не розовеещ,сегашните сини не са от първата партида,но да имаш син си е и предимство,аз примерно си взех днес още едно оригинално задно капаче за 25 лв.(да има резервно),има налични само сини.
Всяко правило си има изключения. Но още с излизането на телефона започнаха оплаквания от боята на сините Галактики и впоследствие четох някъде и за проблема с екрана, макар че аз досега не съм видял такова нещо, а не един и два такива телефона ми минаха през ръцете.
Последно на пазара се появиха черните и мисля още 1-2 цвята, та за тях знам че са най-нови, защото бяха обявени много след премиерата на телефона. Мисълта ми е, че не са стояли в някой склад, а са пуснати в производство след останалите и се очаква, че каквито и проблеми да е имало преди, вече ги няма.
А на колегата честито, правилно си се ориентирал

И да, по-горе говорех за LG Nexus 4. Обичам си Галаксито, но Нексуса е добре направен. Използвани са скъпи материали, софтуера е чист и се ъпдейтва най-бързо, а процесора е същият като на S3 и Note2. Да не говорим, че като цена няма конкуренция.
Мен лично ме спира само това, че LG имат нещо общо с него

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”