Screen protector за часовник ?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Screen protector за часовник ?
Някой ползвал ли е специализиран протектор за часовник ? И дали може да се купи от България ?
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Screen protector за часовник ?
Какво точно ще му "протектваш" и за какъв часовник става дума - стенен, нощен, ръчен...
Но честно казано не съм чувал някой да предпазва каквото и да било от 3-те...
Има хора, които си държат и дистанционните за ТВ в найлонови пликчета, ама в крайна сметка...

Но честно казано не съм чувал някой да предпазва каквото и да било от 3-те...
Има хора, които си държат и дистанционните за ТВ в найлонови пликчета, ама в крайна сметка...

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
стъклото на ръчен часовник, мислих че се подразбира
нещо от сорта се търси :
http://www.clear-coat.com/universal-wat ... hield.html

нещо от сорта се търси :
http://www.clear-coat.com/universal-wat ... hield.html
- Haralampi
Малко ми бяга идеята - ако имаш евтин часовник - какво има да му пазиш и къде е сметката да дадеш пари за фолио, което струва колкото половината часовник.
Ако пък е скъп, то би трябвало да е качествен със съответно стъкло, което освен ако не работиш в металургията няма драскане (а ако работиш там, няма да те спаси фолиице)
Качествените часовници нямат драскане по стъклото! А в случаите, в които нещо може да ги надере, протекция отгоре няма да помогне ни най-малко!
Ако пък е скъп, то би трябвало да е качествен със съответно стъкло, което освен ако не работиш в металургията няма драскане (а ако работиш там, няма да те спаси фолиице)

Качествените часовници нямат драскане по стъклото! А в случаите, в които нещо може да ги надере, протекция отгоре няма да помогне ни най-малко!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Губиш си времето във философстване. Ако не знаеш отговора на въпроса ми, не си длъжен да пишеш.
- Haralampi
Ок. Не ти харесва разсъждението, наумил си си нещо очевидно без да търсиш полза или смисъл.
В такъв случай нефилософски: Не, не знам да има конкретни (пък и по размер), вероятно има причина за това (нефилософски без да уточнявам отново каква), но пък ако виждаш смисъл можеш да си вземеш универсално (за телефон например) и да си изрежеш и лепнеш.
Надявам се да съм ти помогнал, ако не съм - извини ме за изгубеното време и успех с проекта.

В такъв случай нефилософски: Не, не знам да има конкретни (пък и по размер), вероятно има причина за това (нефилософски без да уточнявам отново каква), но пък ако виждаш смисъл можеш да си вземеш универсално (за телефон например) и да си изрежеш и лепнеш.
Надявам се да съм ти помогнал, ако не съм - извини ме за изгубеното време и успех с проекта.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Изрязването е най-лесния вариант, но се чудя как ли ще се справи това фолио под вода...
Както и да е, ще се оправя.
Темата е за ключ.

Както и да е, ще се оправя.
Темата е за ключ.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Зависи колко е голям екрана на часовника.
За водолазните часовници/компютри продават във водолазните магазини.... ако размера е същия...
На мойто сунто екрана му е 4,5 - 4,7 см.
Нали за такова нещо става въпрос
За водолазните часовници/компютри продават във водолазните магазини.... ако размера е същия...
На мойто сунто екрана му е 4,5 - 4,7 см.
Нали за такова нещо става въпрос
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Да за същото става дума. Видях ги суунтовските в ebay и мисля да ги пробвам. Диаметъра на стъклото ми е ~ 32мм, така че ще мога да го изрежа.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”