Съвет за лек перфоратор Metabo, Bosch или Sparky.

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Re: Съвет за лек перфоратор Metabo, Bosch или Sparky.

Мнениеот Asen_D » Чет 15 сеп 2011 23:35

petko5 написа:Модела който поръчах имал малък недостатък, точно на превключватела има семеринга, която се скапва с времето от високата температура и от там започва да изтича масло.Този дефект, според продавача не се ремонтира гаранционно.

За 6 години сериозна употреба,
не знам къде се намира този семеринг mhihi

Stivi написа:OFF: То ако всички в нашата татковина бяха кадърни в това дето го работят и го правят с желание японците щяха да ни дишат прахта...ама не саааа :banghead:

На продавача работата му е да продава, колкото по-скъпо, толкова по-добре... :да:

Потребителски аватар
samo ra4na na zavoite
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот samo ra4na na zavoite » Вто 18 дек 2012 0:59

petko5 написа:Днес отидох до магазина за да си купя горопосочената машинка, но продавача ме разубеди.
Модела който поръчах имал малък недостатък, точно на превключватела има семеринга, която се скапва с времето от високата температура и от там започва да изтича масло.Този дефект, според продавача не се ремонтира гаранционно.
След 30 мин. приказки и проби си купих този модел :

http://shop.kirov.net/?cid=42&pid=1138

Надявям се избора ми да е добър.
Искам да изкажа огромни благодарности на всички, които взеха участие и помогнаха за моя избор.
Благодаря ви :bowdown

Избора ти е чудесен. Точно този модел е невероятно здрав и дупчи с лекота. Да ти е честит.

П.П това "ремонтче" на апартамета и къщата ще му дойдат като лека загрявка. mhihi

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Чет 20 дек 2012 10:08

Честно да кажа, много съм доволен от този модел :wink:
Свърши перфектна работа и като се позамисля, само с ремонта на апартамента се изплати, не съжалявам че си го купих :wink:

Потребителски аватар
samo_pechka
Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

Мнениеот samo_pechka » Чет 20 дек 2012 10:28

Чудесен избор :bowdown аз самият работя само с перфоратори на Бош ( оригинални синя серия ) и съм мн доволен от машинките си . Ползвай кач.свредла с цяла твърдосплавна пластина ( на хилти са такива, има и на др фирми) в челото дето са , мн по-здрави са и мн леко пробиват, с малък натиск дупчи като в...сирене :Mr Green Fun бетона.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”