нокиа 1208
служебния ми телефон е такъв - зареждам го веднъж седмично а не е като да не говоря по него
Препоръчайте здрав телефон...
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Re: Препоръчайте здрав телефон...
ISRalien написа:Ебаси темата, честно.
Заглавието предполага търсене на Sonim.
После пък се търси телефон, по който да се говори много, ама па и да е играчка.
Айде изясни се първо какво искаш, щото последните две са абсолютно несъвместими. Другия вариант е да си закачиш един 85Ah акумулатор на гърба, да ти захранва играчката, ама не е много мобилно нек'си
Ааайде да вземеш да прочетеш малко преди да се изцепиш като....
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Е72 го ползвам от година и нещо-на говорене 4-5часа дневно ми държи два дни батерията и ако караш по бързичко GPS леко изостава (това е като недостатък)като цяло много доволен като за работен телефон и лесен за боравене
- xploda
- Двигател:
godfadar написа:Колега кое телефонче си избра я сподели
Х1-то най-ми допадна, хем хубавичко, хем държи...поне на хартия

niks76 написа:Е72 го ползвам от година и нещо-на говорене 4-5часа дневно ми държи два дни батерията и ако караш по бързичко GPS леко изостава (това е като недостатък)като цяло много доволен като за работен телефон и лесен за боравене
Минахме ги тези колега, не отговарят на изискванията.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
аз съм ето с такова за служебен телефон: http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2 ... sung-e1081
разговорите ми надхвърлят 2ч на ден, и телефона си деяни до седмица, въпреки че го дават 8ч.
първоначално подходих с недоверие към Самсунг, но определено останах изненадан, от телефон, който е изцяло за разговори. Преди него за 3месеца смених два телефона, единя от които беше Нокия, не издържа на напрежението и толкова дълго долепена до ухото ми
има и екстри:
разговорите ми надхвърлят 2ч на ден, и телефона си деяни до седмица, въпреки че го дават 8ч.
първоначално подходих с недоверие към Самсунг, но определено останах изненадан, от телефон, който е изцяло за разговори. Преди него за 3месеца смених два телефона, единя от които беше Нокия, не издържа на напрежението и толкова дълго долепена до ухото ми

има и екстри:
Часовник
Будилник
Калкулатор
Органайзер
Календар
Игри
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Имам го същия при мен също с доста разговори дори надхвърля седмица, заразлика от нокиата ми (5530) с която и 1 ден неможе да издържи...Bobi_S13 написа:аз съм ето с такова за служебен телефон: http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2 ... sung-e1081
първоначално подходих с недоверие към Самсунг, но определено останах изненадан, от телефон, който е изцяло за разговори. Преди него за 3месеца смених два телефона, единя от които беше Нокия, не издържа на напрежението и толкова дълго долепена до ухото ми![]()
има и екстри:Часовник
Будилник
Калкулатор
Органайзер
Календар
Игри
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Ненадминати Самсунг у тая комбинация-Батерия/Дуракоустойчовост
Че зимам скоро некой от тея дето съм постнал,сал ненам кой
Че зимам скоро некой от тея дето съм постнал,сал ненам кой

- xploda
- Двигател:
Bobi_S13 написа:...единя от които беше Нокия...
Kaква беше нокиата?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си купих Нокия С3 и съм супердоволен, единствените му кусури са че няма GPS и камерата е само 2 МП, обаче батерията държи 3-4 дни без проблем и всичко друго си има.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Много не съм го ползвал но бях доволен от него - Nokia 1208 ( с фенерче )
Купувах си го чисто нов . Ползвал съм го няколко месеца , след което си купих Nokia 6300 Sirocco Gold . Яд ме е , че 1208 го дадох на един приятел и така и не си го видях от може и да има половин година .
Препоръчвам ти или Nokia 1208 или Nokia 6300 Gold - Много е красив
Незнам дали имат някакви дефекти , но за 6300 знам , че е малко калпава .
п.с. По принцип съм привърженик на Sony Ericsson ...
Купувах си го чисто нов . Ползвал съм го няколко месеца , след което си купих Nokia 6300 Sirocco Gold . Яд ме е , че 1208 го дадох на един приятел и така и не си го видях от може и да има половин година .
Препоръчвам ти или Nokia 1208 или Nokia 6300 Gold - Много е красив

Незнам дали имат някакви дефекти , но за 6300 знам , че е малко калпава .
п.с. По принцип съм привърженик на Sony Ericsson ...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Deo88 написа:[b]Препоръчвам ти или Nokia 1208
НЕМА такъв телефон,за батерията няма смисъл да споменаваме че се забравя кога е зареждана по важното е че съм пробвал какви ли не телефони на приятели /300-1000лв/ и няма такъв който да ми е харесал повече като звук от говорителя ! За какво ми е някаква хай-тек изгъзица ако чувам събеседника си като от тенекиена кофа и си викаме все едно не ползваме телефони ами сме на 2 баира на село ! Естествено това важи само ако телефона се ползва като ТЕЛЕФОН а не като джобен компютър+професионален фотоапарат+връзка с космоса

П.С Лошото е че моя е по-старичка сглобка и е железен а сестра ми има същия но доста по-нов и не е същия чук.....като при колите е,старите са по-добри

аз пък си търся тел. с добра батерия да издържа поне седмица (5-6 дни), и с добра камера друго нищо не искам под добра камера имам предвид над 3 м.пиксела, не искам да е като новите телефони като тухли,блок и т.н.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”