Мнения за Netfinity - VOIP телефония

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
martiob
Автомобил:
Двигател:

Мнения за Netfinity - VOIP телефония

Мнениеот martiob » Пон 04 мар 2013 10:33

Здравейте, ако някой е ползвал телефонията на тази компания, моля да сподели мнение как са като цяло. Търся си заместител на БТК за един офис със 5 стационарни линии, като искам да се запазят номерата и да намалеят сметките естествено :mhihi . Става въпрос за гр.Хасково. Хубавото при тях е, че слагат някакво устройство за VOIP телефония и всички линии ползват един общ абонамент, което мен ме устройва идеално, понеже 2 от линиите са факс - там няма разговори и само се плащат мес. такси. Но не знам дали е безпроблемен този вид телефония, да няма чести прекъсвания и губене на връзка и т.н. Ако пък знаете други варианти за по-евтина телефония, които могат да се ползват тук, моля да споделите.

martiob
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнения за Netfinity - VOIP телефония

Мнениеот martiob » Пон 04 мар 2013 13:40

Преди малко говорих с тях и се оказа, че не поддържат услугата за Хасково, въпреки че града е упоменат в мрежата им на покритие :gruebel http://netfinity.bg/network Така че тези отпадат, ако се сещате за други варианти споделяйте.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”