Питане за една една игра!!!
Питане за една една игра!!!
Ей колеги...помагайте,днес случайно един приятел ме светна на една "далаверка" с едни вече доста ретро игри,вкарани всичките накуп в един файл,вътре са стотици и всичките сме ги играли като деца /MAME 32/ в замундата го има.Та там попаднах на моя много,много любима игра от детството дето що пари съм пръснал по нея..Мортал Комбат 1...и все още си спомням повечето движения..и фаталити,но и доста не помня...хах..а са минали..сигурно 17-18г откакто съм я играл.Търсих по форуми къде ли не...обаче илизат само за по новите серий.от 3 нагоре...Питането ми е има ли някой или някъде файл..с fatality moves и т.н.???
Последна промяна от jrc2 на Вто 05 мар 2013 21:40, променено общо 1 път.
Re: Пиане за една една игра!!!
Ах ах ах..чуден си Чудомире...ей като малките деца съм,от може би 4 часа не съм станал от компа...направо му изтърках копчетата..върнах се в детството с 4-5 игри...самолети,МК1,топчета,абе кво ли неее...оф остарявам май да го..

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Re: Питане за една една игра!!!
За нищо...около 30 сек ми трябваха ;-)
Айде oоще малко зарибявка, явно си "заразен": Чети оттук надолу
Айде oоще малко зарибявка, явно си "заразен": Чети оттук надолу
Към колегите геймъри,пак ендо питане да не отварям нова тема.Случайно имате ли представа къде изчезнаха всичко тези аркадни игри,самите машини които са тип "шкаф" с ръчките му и бутоните...имаше толкова много места поне в София,където имаше десетки такива...дали случайно някой знае къде има и дали се продават...спомням си че имаше кутий които си бяха за специфични игри,а имаше и универсални такива,за Мортал Комбат 1 например си посмням че кутията беше доста голяма с ръчка и цели 5 копчета...беше лудница докато ги научиш кое за къде е...отделно така модерните са времето си флипери....изобщо...къде са?!? Вярно че говоря за неща от преди 20г ама все пак...??
Чудомире ти няма ли да извадиш пак нещо от торбата с магийте и да ме светнеш с инфо..?

Чудомире ти няма ли да извадиш пак нещо от торбата с магийте и да ме светнеш с инфо..?

- Чудомир
Според мен отдавна са претопени за скраб или по мазета и килери на фенове. На предишното ми местоживеене имаше някакъв фен, който беше купил към 20ина автомата с течение на времето и в една неделя от месеца отваряше халето, където бяха подредени машините, и срещу "дарение" можеше да се играе на воля. Как се финансираше обаче тва нещо не ми стана ясно, защото все пак хале от 200 кв.м. на месец си е цифра.
Като за начало потърси в Гугъл с думи като arcade art и custom cabinet. Оттам нататък Praktiker, Баумакс и мнооого свободно време ;-)
Като за начало потърси в Гугъл с думи като arcade art и custom cabinet. Оттам нататък Praktiker, Баумакс и мнооого свободно време ;-)
Абе рових рових аз в гуглето и къде ли не...как ли не търсих..ама излизат самите игри като игри...хммм...явно е мисия невъзможна...най-много някъде да е останало нещо изоставено...а така ми се иска да намеря такива игри.. 

- Чудомир
Само не разбрах ти сега искаш някъде да намериш автомати, които още работят? Последно имаше на морето там, където има въртележки и/или лунапарк. Но обикновено са в окаяно състояние, защото поддръжката е цифра...
Да точно това търся,самите автомати,виждал съм и по моловете разни има..ама те не са същите..по "модерни" са така да го кажа...аз търся тези старите си...от 90-те...сещаш се...
- Чудомир
Обречена кауза е това, няма смисъл да търсиш. Има хубави проекти в нета, които не отстъпват по нищо на оригиналните. Е, естествено както всичко друго хубаво това си минава директно в графа "проект" и иска занимавка и $$$. Но кеф цена няма. 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”