Мина малко време, да споделя малко отзиви:
- Оказа се, че пантите на капака им са страшно калпави.. Айде, мойта се счупи, щото падна, ама в ebay гледам, че най-търсения продукт е заден капак + панти...
Тони от
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=47&t=337714 ми обясни, че с времето точно тия панти затягат.. Квото се случи и с едната, реално.
В момента едната е напълно отделно от капака, само лентов кабел минава от там, който ако го скъсам
- Батерията сдаде багажа още преди да е свършила първата година - излезе едно балонче, че ми е време да им сипя още пари за нова, пък тя от своя страна държи по 30 минути.. В момента не знам дали ще издържи и 20. В началото държеше по час и половина някъде.
- Клавиатурата сдаде багажа - бутона Т си отиде, та я смених, ама явно уцелих промоция, че Тони ми намери нова за 40 лв (без подсветка)
- Кабела на зарядното гледам, че май е тръгнал да си отива..
- Вентилатора се разбръмча като трактор миналия месец.. Няма си лагери нашия, директно смазка и газ. Да, ама за да стигнеш до него трябва да свалиш ВСИЧКО.
Като цяло машинката се държи добре, но изработката е под всякаква критика. Разчитах, че ще е по-качествена с оглед факта, че все пак не плащам inspiron, ама...
Иначе windows-а още не съм го преинсталирал(2 години и половина), само добавих още 4г рам

Явно следващия трябва да е lenovo от Т серията.. 2 торби пари за що годе читава конфигурация

Междувременно стария лаптоп (packard bell от 2007 година) работи нон-стоп в хола като сървър, а батерията му държи 2 часа и малко. От най-бюджетната им серия тогава..
Fuck logic.