Моля за съвет относно програма на ВАГ-КОМ

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Stif
Автомобил:
Двигател:

Моля за съвет относно програма на ВАГ-КОМ

Мнениеот Stif » Нед 07 юли 2013 13:38

Смених си доставчика на интернет и от Вива минах на НЕТ1.По тази причина деинстанлирах ЕСЕТ 32 /тя вървеше безплатно с Вива/ и инсталирах безплатната версия на АВАСТ.На десктопа имам "шорткът"- икона с която стартирам ВАГ КОМ версии 10.61 и 10.63.Преди инсталацията на АВАСТ при кликване върху иконата стартираше главния екран на програмата. След инсталацията на АВАСТ обаче,като кликнах върху иконата, АВАСТ-та я помисли за вирус и иконата изчезна от десктопа.Намерих я заключена в "клетка" на аваста,"рефрешнах я",появи се отново на десктопа,но при кликване върху нея не стартира главния екран,а сумата ти файлове.
Моля за помощ от знаещи колеги,как да върна старото положение,така че да мога да работя с ВАГ КОМа.Тъй като не съм много на "ти" с елекрониката моля за по-подробен съвет!

Потребителски аватар
Linkos
Автомобил: VW Golf 1.8 T
Двигател: AGU

Re: Моля за съвет относно програма на ВАГ-КОМ

Мнениеот Linkos » Нед 07 юли 2013 13:53

Отваряш АВАСТА отиваш на настройки ,от там на Глобални изключения и задаваш пътя на папката на VCDC. По този начин го задаваш в изключенията на АВАСТ ,за да НЕ го проверява.

П.С. изведи си нов пряк път на .ехе-то (стартиращата икона) за най - сигурно .Успех :beer

Stif
Автомобил:
Двигател:

Re: Моля за съвет относно програма на ВАГ-КОМ

Мнениеот Stif » Нед 07 юли 2013 14:32

Много благодаря Колега за съвета.Както писах по-горе не съм много в час и затова ще потърся приятел да зададе този път,че се притеснявам да не объркам нещо.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”