Монитор 27 LG IPS277L-BN LED IPS

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Re: Монитор 27 LG IPS277L-BN LED IPS

Мнениеот Petrolhead » Сря 21 авг 2013 17:42

AmW написа:
Petrolhead написа:за съжаление тези с по-висока резолюция са поне 2 пъти по-скъпи, а тези които наистина си заслужват поне 3 пъти...

аз си реших проблема с цял компютър iMac

Ще споделиш ли мнение относно Mac-a?
Предполагам го ползваш за работа или греша? Всякакви впечатления са полезни :biggrin

от дълги години ползвам макове, но все ми се налагаше да имам и Уиндоус под ръка.
Сега вече не ми се налага. на 1 компютър имам и 2те операционни системи, като нито една от тях не забива, не хваща вируси, не смуче ресурси и тн.

ползвам го за абсолютно всичко, даже и дота играя на него.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 21 авг 2013 21:42

Навремето почти се бях навил да си взема мак.
Доста четох и навсякъде го ползваха с допълнително качен уиндолс ако потрябва.
Колебая се много защото ще го ползвам за домашен компютър или много малко от възможностите му. Просто ми писна от преинсталиране на ОС, вируси, и бързо стареене на хардуера.

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Сря 21 авг 2013 22:22

Ама то пак можете да ви вземете PC за 1000-1500 лв и то ще се амортизира по-бавно. А отностно вируси и често преинсталиране на ОС мога да кажа че откакто съм си купил ПЦ-то не е преинсталирано а се ползва по много часове на ден в ровене на простотии(едно 2-3 години вече минаха) :Mr Green Fun Много зависи как ще се грижите за машинката си и каква конфигурация ще си купите...При Ейпъл само това е хубавото че винаги получаваш добра конфигурация и последен модел процесори докато при сглобените ПЦ-та всякакви некадърни конфигурации продават :mhihi

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Чет 22 авг 2013 8:10

И ти имаш право, но моят опит сочи друго...
Наскоро изхвърлих 2PC-та... точно такива, сглобявани за по над 1200лв. Просто се предадоха... и като хардуер и поостаряха.
Не казвам, че преинсталирам ОС всеки месец, но все нещо има... нещо крашва, забива, грее и подобни.
За лаптопа който ползвам дадох сума колкото за един мак... само, че сега не мога да изгледам дори и един клип в нета без да загрее :mhihi , а и за 2ри път ми заминават всичките файлове свързани с работата... което не е много приятно.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”