решил съм да взимам нов телефон и се чудя между 2та модела, понеже ми идват най изгодно на изплащане в виваком.
Телефонът освен за разговори ще се ползва и за:
-предимно интернет, сайтове, гледане на клипове и чатове, трябва ми телефон който като натисна да отвори нещо в нета да не се чуди 2минути кво да прави
-Снимки и ХД видео
-рядко някоя игра
може да предложите и други , попринцип щях да взема с4 мини, обаче моята карта се води на бащами на име, а той не е в българия, и ми идва твърде неизгодно с нов тарифен план. другите 2 ми идват към 30-35лв на месец с олан нет§колл мини
LG Optimus 4X HD или Sony Xperia T
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Re: LG Optimus 4X HD или Sony Xperia T
Аз не видях и един параметър (дисплей, процесор, памет), по който да предпочета Sony-то, даже и цената е близка. Аз бих избрал LG-то.
Камерата на телефона дали е 8 или 13MP не мисля че е съществено и едва ли ще се забележи разлика
.
Аз скоро преминах от 3.5' на 4.5' дисплей и отначало се чудех какво ще правя с такъв "телевизор", но вече ми се вижда малък
...
Камерата на телефона дали е 8 или 13MP не мисля че е съществено и едва ли ще се забележи разлика

Аз скоро преминах от 3.5' на 4.5' дисплей и отначало се чудех какво ще правя с такъв "телевизор", но вече ми се вижда малък

- milmar
TiL написа:А защо не се огледаш за нещо с Windows Phone?

- milmar
Аз съм се докосвал до Nokia с Win, но за кратко време, и не бих повторил. Сега се бори с Win-a жена ми. Предимство е да си имаш жена
.

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Задължително трябва да е с андройд, излезе ми и варянт за хтц уан С от глобул и засега най клоня към него. притеснява,ме само как е интернетът им
-
- Автомобил: vw vento
- Двигател: ABU
здравей колега,макар lg да ми е любима марка ако трябваше да избирам между двата бих избрал сонито поради ред причини.аз сега съм с л7 и това ще е последния оптимус който си взимам...имат навика да циклят.ако имаш възможност се огледай за iphone 5 единствения му недостатък е че не можеш да си сложиш азис примерно да ти звъни
а и замалко да забравя не можеш да обменяш снимки през блутут с др телефони,но пък за и-нет е светлинни години напред.самсунг също не са лоши но от галакси с3 нагоре...

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
HTC-то си е най-доброто от изброените според мен,а за нета....ами според тестовете Глобул е най-зле,аз ползвам техен на телефона и често ми се случва доста да бави /не превишавам мегабайтите с максималната скорост/ ! Но друг може да има различни наблюдения !
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
виваком не са по различни в последно врене започнаха много да се излагат с тоя нет.Stivi написа:HTC-то си е най-доброто от изброените според мен,а за нета....ами според тестовете Глобул е най-зле,аз ползвам техен на телефона и често ми се случва доста да бави /не превишавам мегабайтите с максималната скорост/ ! Но друг може да има различни наблюдения !
- silver14m
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен Optimus-a е по-добрия вариант.Аз съм с L9 от около 3-4 месеца и съм доста доволен от телефончето.Последно време имам наблюдение че телефоните на Sony са малко "по-калпави" от преди.Преди ползвах само SE,но в последно време нещо...... 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”