Проблем Sony Xperia

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Проблем Sony Xperia

Мнениеот Gal » Чет 05 сеп 2013 16:29

Имам следния проблем :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2208645
Не можах да го спра, вибрира няколко минути, докато падна батерията, после го суших със сешоар :icon_lol Капките от камерите изчезнаха, видимо няма влага, лакмусите са червени :icon_lol През USB не се намира изобщо, на зярядно нищо-мъртвец. Да чакам да оживее, или да лети към кошче? :)

Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Re: Проблем Sony Xperia

Мнениеот airjohn » Чет 05 сеп 2013 16:44

Не го мъчи повече, а го отвори откъдето можеш и го сложи на слънце няколко дни да изсъхне хубаво. Мисля че ще живее.

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Чет 05 сеп 2013 21:04

Разглобих го, със сешоара пак...кой да го чака дни... намира се през USB вече,ще пробвам поне да точа снимки и номера, реагира на ток-свети индикацията за зареждане, има надежда? И е така,между другото, един винт не беше затегнат изобщо, а батерията е поизтъркана, като за слагане и вадене за повече от 1 път, купуван е от наш оператор :)

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Пет 06 сеп 2013 7:52

Пече се на слънце:) Да, екрана не работи, но работи и камерата даже, и светкавицата :) Прехвърлих 3GB снимки, даже искаше да си ъпдейтва софтуера :) Аз със сешоара от разстояние, не директно, щом ми понася на ръката... :) Ако не оживее - поне ще направя бекъп и ново Сони и те така.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”