Мнение за Преносим компютър ASUS X51R-AP140

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 05 фев 2008 18:52

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Вто 05 фев 2008 19:28

Подкрепям мнението на musura...
Да, dell и sony са хубави машинки, но не мога да кажа, че са с по-добро качество от другите популярни марки.

П.с.: точно пък със сони какви ядове (хардуерни) съм брал, ползва го една фирма, която поддържам.

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Вто 05 фев 2008 20:13

извинявам се че се намесвам в темата на колегата ама да не отварям нова...
Оглеждам се и аз за нов лаптоп, че стария вече направи 7 години и започнаха някой чисто механични проблеми :) та си мисля за нещо 13" и по-точно това: http://datacom.bg/shop/front/show.php?1 ... 15/0/0/1/0

притеснява ме обаче, че процесора не е от мобилната серия и не знам как ще е с греенето и колко ще кара на батерия(ако разликата е от порядъка на 10-20 минути между този и мобилните процесори е ясно че ен ме интересува :) ), освен това ми се иска touchpad-a да е с 3 бутона(третия е зверски удобен за firefox, защото с него отваряш директно new tab).

какво бихте препоръчали вие до към 1800 кинта, което да си струва парите и да седи повече у нас, от колкото в сервиза? Машинката ще се ползва за почти всичко без 3D обработка и игри(освен bombermania :lol: ) така че кой знае колко мощем процесор не търся, по-скоро рам да има.

Не съм на зор да купувам, така че ако се очаква излизане на нещо ново, което да си заслужава или да предизвика спад в цените, няма проблем да изчакам. От доста време не съм се интересувал от хардуер и съм позиостанал с нещата ама сега ще преровя tomshardware да видим и там какво казват :)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 05 фев 2008 23:52

Разчистена от спам. Моля придържайте се към темата без излишни коментари и безсмислени спорове. Колегата ceci_rohe е задал въпрос, който има какво да му предложи за подобни парици, да му го предлага :idea:

simonb
Автомобил: Golf 4 1.6 SR
Двигател: 1998

Re: Мнение за Преносим компютър ASUS X51R-AP140

Мнениеот simonb » Пет 07 фев 2014 18:49

Лаптопа е железен, вчера го преинсталирах след 7 години. Сега се ползва предимно от детето да гледа филмчета. Проблем- на клавиатурата спряха да и работят няколко копчета (май дето аз съм блъскал по нея като играх на игри), но си я смених с нова за 16.42 $ от и-бей. :11 От къде я изрових тази тема, чак аз се чудя на себе си..

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 07 фев 2014 20:47

Сериозно ли е археолог ...

Потребителски аватар
Manolov
Автомобил: Seat Inka
Двигател: 1Y
Контакти:

Мнениеот Manolov » Вто 18 фев 2014 23:28

Но и сериозно е много добра машина, и при мен още работи.Мишката с него още работи.В момента чак боята му е паднала, ползвам го за работа всичко което не върви на 7 си е на него.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”