Въпрос за Playstation 3

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
monstertrush
Автомобил: GOLF 3 1.6
Двигател: ABU 1993

Въпрос за Playstation 3

Мнениеот monstertrush » Чет 27 фев 2014 3:47

Здравейте колеги, дано има някой който разбира от тия машини тук :mhihi
Имам едно такова животно, което както си цъках една игра на него, заби и спря да изкарва картина като впоследствие стигна до мигаща червена лампичка като се опиташ да го включиш. Разбрах че това е така наречения YLOD, но под друг вид. Попадна ми един друг плейстейшън 3, абсолютно същата ситуация при него (ylod). Сега въпроса ми е- твърдо съм решил да дам да ми оправят поне единия, ако дам този втория (защото моя е правен веднъж, за втори път му се случва това) след това като го поправят мога ли да сложа харда от моя си и ще бъде ли хакнат като него? Малко объркано стана дано ме разберете. Приемам всякакви съвети :rolleyes

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Re: Въпрос за Playstation 3

Мнениеот xploda » Чет 27 фев 2014 11:20

YLOD НЕ се оправя. За боклука е така или иначе. Не си мисли, че като го оправиш за втори път няма да имаш 3-и. Ще имаш и то ще дойде още по-бързо от първите два :mhihi Харда няма връзка с хака. FW-то не се съхранява на харда. Ако размениш хардовете нехакнатата конзола ще го разпознае, но няма да подкара хакнатото/защитеното съдържание - игри, филми и т.н.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”