Колега kossis ,15 години работя с малки щилове проблема го споделих ! Малка хускварана си беше купил един комшия , кара ме да точа веригата, машината беше на не повече от 20 кубика , толкова разпиляна машина не си виждал скъсани кабели ,надени от електроното , други проблеми и неугледици . Та като видиш и най голямата красавица мръсна ,чорлава ,смърдяща ,надали ще я харесаш, същата работа и с малките хускварни. Предполагам и те си имат проблеми като щиловете не съм похващал малка хускварна но като видаях на комшията нова машина в това окаяно състояние ...Напротив за големите хускварни, 1999 г си купих първия малък щил 018 като го занесох в къщи ,майка ми реагира с " това прилича но детска играчка " ,захванах се да сабарям средно голямо дърво в едно училище с въпросната 018 но съм новобранец резач и хоп заклещих машината в среза на основата на дървото. Какво да правя ,обаждам се на приятел който имаше хускварна 372 хр , бяха пресен модел . Бръмна оня хускварна подпуках дървото и за нула време отклещих моята 018 , едрото го нарязах с хускварната дребното с 018 . Оттогаво имам добри впечетления за големите хускварани. В момента арсенала ми е , хускварна 365 х-торк преработена до моята мечта 372 " 365хт ми е по мощна от старата 372 хр " благодарение на
http://www.youtube.com/watch?v=7Vdn_VzDYTY . Втората ми машина е щил мс 211 прекрасна машина ,това го казвам от 15 години опит с малките щилове.