Търся Микро Сим Резачка
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Търся Микро Сим Резачка
Брех, още ли си държите телефонните номера в СИМ картите, при тия модерни телефони с микро сим карти!?
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Абе да не сме пак 95-та? Единия не може да си смени ПИН-а, другия се вайка, че му отишли контактите от СИМ-а...
На мен също ми изпратиха безплатно нова нано-СИМ... въпреки, че си бях срязал вече моята и си работеше, но реших като не ми струва нищо да си поръчам "оригинална" :)

На мен също ми изпратиха безплатно нова нано-СИМ... въпреки, че си бях срязал вече моята и си работеше, но реших като не ми струва нищо да си поръчам "оригинална" :)
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Рязах с ножицата, никакъв проблем дори и след като срязах и две отделения на "чипа".
Метала, който се вижда е само контактна площ. Самият чип е много по-малък и е разположен в центъра. Нарязал съм много карти с обикновени ножици на око. Само една прецакана имам и то щото вече много си бях повярвал :-) Стига да спазите размера, така че контактните крачета да прилепват плътно и картата да не хлопа в слота, всичко ще е на ред.
- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Проблема в България с картите на глобул и на м-тел за по старите потрбители е чипчето , по голямо е от самия Micro-SIM и с машинка като го цъкнат го режат и него и не става, трябва да е с малък чип. Оператора след като ти е продал телефон би трябвало да си замени картата с адекватна за това което ти е продал за негова сметка а не да се прави на луд , но в България всеки гледа да те метне поне 1 лев да изкара нещо 

Те тука си много прав.
Аз постоянно се опитвам да обесня на продавачката в магазина.
Щом ми е продала хляб е длъжна да ми даде безплатно и луканката нужна за сандвича.

Аз постоянно се опитвам да обесня на продавачката в магазина.
Щом ми е продала хляб е длъжна да ми даде безплатно и луканката нужна за сандвича.

Преди три месеца си взех телефон с микро сим от Мтел, и напълно безплатно ми смениха и сим картата.
Хляба и луканката нямат нищо общо, естествено, че като ми продадат телефон ще искам да изляза от магазина с нормално работещ такъв! Да ти продадат телефон и сим карта от един и същ магазин които са несъвместими едното с другото, аз не го намирам за нормално изобщо, независимо коя година сме!
Хляба и луканката нямат нищо общо, естествено, че като ми продадат телефон ще искам да изляза от магазина с нормално работещ такъв! Да ти продадат телефон и сим карта от един и същ магазин които са несъвместими едното с другото, аз не го намирам за нормално изобщо, независимо коя година сме!
ivo_555 написа: Да ти продадат телефон и сим карта от един и същ магазин които са несъвместими едното с другото, аз не го намирам за нормално изобщо, независимо коя година сме!
Е, аз така се излъгах в офис на Виваком - взех телефон, но ми рязаха картата. Исках да е с добавката за деца - бийпър и нямало микро сим такива. Ама ме убедиха, че като ми я отрежат, ще стане.
Да, ама не!

Смениха картата /естествено пак я рязаха/- същото положение.
И сега съм през ден на телефона за оплаквания.
Изходът е или да сменя телефона на детето с някой от старите модели или да сменя абонаментния план ...но.... ми разрешават само с по-висока месечна вноска

ivo_555 написа: Да ти продадат телефон и сим карта от един и същ магазин които са несъвместими едното с другото, аз не го намирам за нормално изобщо, независимо коя година сме!
Само че ,не става дума за продажба на тел. и сим.
А само на телефон и колегата очаква да му се даде веднага нова карта.
Друг пример да ти дам :)
Купуваш си нов телевизор и очакваш кабеларката да ти смени стария цифров приемник с CA модул
Е да то пък вярно телефона е от другаде, и няма как да преиздадат сим картата безплатно, ама и 20 лева нещо много ми се струва. Но така или иначе новите телефони са със микро сим, по добре веднъж да се дадат 20 лева, от колкото после постоянни проблеми, пък микрото с една приставка пак става стандартна.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Не знам къде ви искат 20лв, но специално за Глобул - смяната от един размер карта към друг е безплатна. Без значение дали от обикновенна към микро или обратно 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”