Свързване на харддиск към телевизор?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Phenomenon
Автомобил: VW Polo 6N
Двигател: 1.4 AEX 1997

Свързване на харддиск към телевизор?

Мнениеот Phenomenon » Пет 09 май 2014 18:44

Здравейте, имам един HDD от лаптоп 2,5' който снабдих с HDD Case или иначе казано приспособление, което позволява да трансформираш харда в преносим, всичко ОК отваря ми се на компютъра качвам/свалям файлове, но не мога да го отворя на телевизора за да мога да гледам филми от него примерно ...Няма да пиша модел на телевизора защото няма да го ползвам само на един.
Пробвах да го форматирам от NTFS до exNTFS,но нямаше ефект - други файлови системи не ми излизат...
Форматирам го с инструмента на Уиндоус-а.

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Re: Свързване на харддиск към телевизор?

Мнениеот achodemo » Пет 09 май 2014 21:21

FAT32 пробвай с този формат има инструменти които могат да форматират големи дискове в този формат, защото Windows няма тази възможност. Но при FAT32 има ограничение за трансфер на файлове до 4GB. Второ виж в какъв порт USB на телевизора включваш харда. Ако не поддържа 1А ток няма да го захрани и за това може да не го вижда.

Потребителски аватар
Phenomenon
Автомобил: VW Polo 6N
Двигател: 1.4 AEX 1997

Re: Свързване на харддиск към телевизор?

Мнениеот Phenomenon » Съб 10 май 2014 0:00

Благодаря, след форматиране до FAT32 харда беше засечен от телевизора, интересното е че скоро ми се наложи да кача файл малко по-голям от 4GB и си форматирах флашката в NTFS и нямаше проблем с отваряне и възпроизвеждане...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”