От Глобул към Виваком?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: От Глобул към Виваком?

Мнениеот Stivi » Сря 18 юни 2014 8:49

Само да не си мислиш че като ти изтече новия договор с Виваком ще ти вкарат някаква страшна оферта за да си го подновиш :mhihi Всичко е само когато трябва да се зариби нов абонат,след това ако не си някой корпоративен клиент с тлъсти сметки никой не те ебава за слива icon_idea А,да си сменя оператора от който съм доволен само заради това ,че в някой от офисите му работят некадърници ми се струва глупаво,те и при конкуренцията са същите тъпаци :thumb_down

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Сря 18 юни 2014 9:00

Нищо не очаквам , просто получавам повече от Виваком.
Знаете какво е казал Мечо Пуфффф...
Отделно , както казах и апарата го има ,повече минути , нет ми дават , любим номер.
Устройва ме офертата , смятам да се възползвам.

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Сря 18 юни 2014 10:57

тва упражнение го правих преди близо 3 години (от глобул към вива). на практика за 12 карти месечните ми сметки при същото количество включени минути (или дори малко повече) паднаха от 220-230 лв. на 120-130 лв. бюджета при първото приподписване беше около 400 кинта, при следващото - 350, сега при най-прясното - едва 220, но съм доволен от услугите като цяло. т.нар. им търговски представители работят само под натиск, иначе могат да те влачат колкото си искат (но това последното важи за всички оператори).

Потребителски аватар
mrpetrov
Автомобил: 1997 Passat B5
Двигател: 1.6 AHL

Мнениеот mrpetrov » Сря 18 юни 2014 11:07

Също като колегата над мен - само не съм сигурен дали станаха 3 години, ама си наближават...
Прехода Глобул -> Виваком си беше добре и за спокойствието (повече услуги), и за бюджета (на по-ниски цени).

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”