Здравейте, имам конкретен въпрос - матрица за лаптоп на Optronics модел B154EW02 дали е съвместима с B154EW03?
На моя лаптоп матрицата е от първия модел, замених я с втората - работи, конекторите съвпадат, но стои по-бледо някак си. Опитах през настройките на видео картата и не се променя. Опитах да потърся инфо в гугъл, но не успях да намеря точен отговор.
Нека някой по-запознат да каже. Благодаря!
Съвместимост на матрици за лаптоп
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвместимост на матрици за лаптоп
Ето в тази обява се казва, че е съвместима:
http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=103179
Хубаво де, защо ми стои много по светла тогава. Настройки някакви? Има ли някой от форума, който професионално се занимава с ремонт на компютри?
http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=103179
Хубаво де, защо ми стои много по светла тогава. Настройки някакви? Има ли някой от форума, който професионално се занимава с ремонт на компютри?
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Можеш ли да променяш яркостта на новата матрица?
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Да, мога. Яркостта не се ли определя от подсветката?!
Само да кажа - сменявам я заради механичен проблем, счупване, а не заради друго. Човека, от който купих новата тръгна за някакви инвертори да ми говори как ми били прецакали старата матрица
и после спря да си вдига телефона....нищо ново под слънцето.
Възможно ли е видео картата и дисплея/матрицата/ да са мачнати и да трябват корекции?!
Само да кажа - сменявам я заради механичен проблем, счупване, а не заради друго. Човека, от който купих новата тръгна за някакви инвертори да ми говори как ми били прецакали старата матрица

Възможно ли е видео картата и дисплея/матрицата/ да са мачнати и да трябват корекции?!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”