Arctic Cooling Accelero Xtreme IV
Ама няма смисъл според мен. Все едно да искаш да си охлаждаш антифриза, щото вдига 90 градуса като караш. Еми, нормално е да вдига 90 градуса :)
Coolers за домашната машина
-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Coolers за домашната машина
Може би защото до сега не съм имал така карта, толкова да грее. Иначе като напече на затворена кутия го усещам че топли и на кутия вентилатора го изкарва. Тя е с 2 един преден и един заден. От задния вее яко жега като я понапъна малко картата.
-
- Контакти:
Може да подобриш циркулацията в кутията - ако има място за вентилатор горе да изкарва топлия въздух или отпред да вкарва още повече. Може и това охлаждане да вземеш де, няма да е лошо, при всички положения ще ти е по-тихо. Просто са 150лв за нещо, което според мен няма смисъл.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
CCCP_FAN написа:Просто да му е хладно
То като гледам и сега му е хладно и то доста. Ъпгрейд на охладителя на професора може да направиш само с цел да е по-тих от стоковия, за по-студено няма смисъл.
Те тия i7-ци под товар греят, но от това, което разбрах до тук нещата, за който ти си ползваш компютъра изобщо не товарят процесора.
Охладителя за видеокартата дето ти предлага колегата е един от най-добрите на пазара, но освен, че са много пари ще ти падне гаранцията ако го смениш (това ако има пломби по винтчета и изобщо надушат, че си го сменял).
Кажи каква е кутията и какви вентилатори има в момента тя. На края може да се окаже, че просто имаш нужда от 2 перки на кутията.
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Това е каквото е вътре.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз лично не виждам какво може да се направи повече без да се потрошат много пари. Картата кой модел е?
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:Аз лично не виждам какво може да се направи повече без да се потрошат много пари. Картата кой модел е?
GTX 760 ASUS
-
- Контакти:
GTX760-DC2OC-2GD5 или GTX760-DC2-2GD5 е, така по снимката не може да се познае дали е клокнатата версия.
Според мен няма нужда да се прави нищо допълнително - картата е с нереферентно охлаждане, кабелите са подредени (не знам кутията позволява ли за повече, ама и така е добре). Евентуално на дъното ако има място за още един да вкарва въздух към картата и това е. Не го мисли, добре е така :)
Според мен няма нужда да се прави нищо допълнително - картата е с нереферентно охлаждане, кабелите са подредени (не знам кутията позволява ли за повече, ама и така е добре). Евентуално на дъното ако има място за още един да вкарва въздух към картата и това е. Не го мисли, добре е така :)
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”