Колега на 9 годишно дете ще се опре единствено Нокия с фенерче. Децата на тази възраст въобще не са за телефони с тъч скрийн. От друга страна искаш евтин телефон с резервни части. Е няма такива евтините телефони не се ремонтират сменят се.
Какви части за телефон за 150лв. Като му счупиш дисплея ,който е половината телефон като платиш за ремонта е те ти нов телефон. Трето китайците имат читави и евтини телефони но децата държат на марката-собствен опит. може да е калапав но да пише Нокия. И четвърто Алкател са китайци отвсякъде. Моят съвет е да и купиш евтин китаец за 50 долара и колкото изкара толкова. След като толкова много държи на телефон с тъч.
Избор на телефон с тъч за дете
- crank1968
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на телефон с тъч за дете
Колега, аз бих те посъветвал да вземеш Samsung, Лг или Сони. Тези китайци не са за деца- бъгави, тромави, а и няма части. Бих ти препоръчал тези телефони
Samsung Galaxy S Duos II GT-S7582 около 199лв
SONY EXPERIA E1 D2005 BLACK - 199 лв
LG OPTIMUS L4 II E440
Разгледай ги и следи за онлине промоции в магазините на техномаркет, технополис, емаг и т.н.
Samsung Galaxy S Duos II GT-S7582 около 199лв
SONY EXPERIA E1 D2005 BLACK - 199 лв
LG OPTIMUS L4 II E440
Разгледай ги и следи за онлине промоции в магазините на техномаркет, технополис, емаг и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
S Duos е неприятен за употреба телефон - ползвах го повече от година преди да го наследи дъщеря ми и после, когато се е случвало да правя нещо на него инцидентно, съм се чудил как съм бил толкова търпелив да го чакам да се намисли.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Честно казано, въпреки, че съм фен на Нокия (ама от преди десетилетие), ASHA-та в поне 5 медела бяха първите, които изпопадаха от листите
Избрах си около 15 телефона за сравнение и започнах по обратния ред - кои са най-лоши.
Накрая като ай-малко лош остана Алкатела, за който питах на предната страница.
Това, разбира се, по спецификации, не като отзиви.

Избрах си около 15 телефона за сравнение и започнах по обратния ред - кои са най-лоши.
Накрая като ай-малко лош остана Алкатела, за който питах на предната страница.
Това, разбира се, по спецификации, не като отзиви.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Вземай едно http://www.germanos.bg/catalogue/mobile-communications/huawei-ascend-y220 и свиркай.
Че е китаец - не се притеснявай.Хуавей са на 3 то място по продажби в света и са мнооооо сериозна фирма.
Че е китаец - не се притеснявай.Хуавей са на 3 то място по продажби в света и са мнооооо сериозна фирма.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
подкрепям колегата за Хуавей 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Huawei y220 е малко по-проблемен модел в сравнение с Alcatel C3. Андроида е по-стар, има проблем с разчитането на мемори карти, също и често има проблем при обновяване на приложенията. Друг недостатък е и липсата на проксимити сензор - дисплея остава включен по време на разговор.
- radotom
- Модератор
Winner25 написа:Huawei y220 е малко по-проблемен модел в сравнение с Alcatel C3.
Аз като гледам параметрите - двата телефона са тотално несравними - Алкатела е с 3-4 поколения по-добър, поне по книга.
Разбра се, когато се избра по технически параметри, нещата изглеждат по един начин, но когато се стигне до реална оценка в следствие опит, може да са съвсем различни!
Именно това е целта и на темата и на въпросте ми - кое как се представя в действителност и до колко са ремонтопригодни.
Ясно е, че Хуавей вече отдавна не са 'някаква си китайска работилничка'
Ама пък и Алкател са си име...
Но то и Самсунг са име, и то добро, но не ми се ще да се вслушвам старателно, за да разбера какво точно се опитва да ми извика щерката отсреща, а двама вече ми се оплакват от Галакси Йънг.
Та до тук видях, че и за Хуавея, и за Алкатела могат да се намерят дисплеи при нужда.
Друг е въпроса, че тя може чисто и просто отново да го загуби, ама тоя път да не й го върнат!

- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Радо, виж тук дали няма да си харесаш нещо - https://www.ozone.bg/smartfoni?dir=asc&order=price
- radotom
- Модератор
И така - края на сагата:
От вчера щерката е почти щастлива собственичка на Alcatel OneTouch POP C3
http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/alcatel/ot-4033d-pop-c3-p199198967/opisanie.html
'Почти щастлива', защото първо ще се сдобие и с едно калъфче и скрийн-протектор и тогава ще може да почне да го ползва.
... А и РД-то й е чак във вторник...
Телефона е 90 леФа при плащане в брой и преподписване на договор към Глобул
Първи впечатления - работи чудесно като играчка (за каквото всъщност ще се ползва) Не съм пускал WiFi-то, но май синът ми го направи и също се изказа силно положително.
Когато се изпробва как е и като телефон - вероятно ще мога да кажа и още някоя дума. За сега само сведения от колежка, която от 2 седмици има същия: 'Никакви проблеми, много съм доволна"
От вчера щерката е почти щастлива собственичка на Alcatel OneTouch POP C3
http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/alcatel/ot-4033d-pop-c3-p199198967/opisanie.html
'Почти щастлива', защото първо ще се сдобие и с едно калъфче и скрийн-протектор и тогава ще може да почне да го ползва.

... А и РД-то й е чак във вторник...

Телефона е 90 леФа при плащане в брой и преподписване на договор към Глобул
Първи впечатления - работи чудесно като играчка (за каквото всъщност ще се ползва) Не съм пускал WiFi-то, но май синът ми го направи и също се изказа силно положително.
Когато се изпробва как е и като телефон - вероятно ще мога да кажа и още някоя дума. За сега само сведения от колежка, която от 2 седмици има същия: 'Никакви проблеми, много съм доволна"
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”