Имам една уеб камера A4 tech pk836 f. Същата е без драйвери и на всичките ми компютри си тръгва без проблеми. На единия лаптоп ми вади това съобщение и не иска да я подкара:
Инсталирах и последния visual basic c++, ама ядец. Някакви идеи?
Драма с уеб камера
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Драма с уеб камера
Сложи й драйвер де. Дивайс менаджерът открива ли я като такава, разпознава ли я коректно?
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Колега камерата не беше ли с формата на земного кълбо....Ако да значи да ти кажа че на седмицата тегаво се подкарва и аз много се усуквах докато тръгна ....не помня вече как но тързи драйвери на сайата на А4 ..ако се не лъжа най нямаше за седмица но тези за виста тръгваха ингледай по някакъв начина да ги инсталнеш...
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Проблемът е след инсталиране на драйвери. Камерата е driver free.
- mrpetrov
- Автомобил: 1997 Passat B5
- Двигател: 1.6 AHL
Колега, а други програми как се държат - със стандартните инструменти на Windows можеш ли да я ползваш? Че тая грешка ми изглежда като да е проблем в конкретната програма, не камерата или драйвера й...
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Според дивайс мениджъра устройството работи нормално. В контрол панела си го има и уж всичко е наред. Дава ми такава грешка и като го пусна през скайпа. Интересното е, че микрофонът на камерата работи. Проблемът идва само когато пусна видеото.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”