Проблем с Активацията на Win7

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Golf2GTISLIVEN
Автомобил: VW GOLF 2
Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR

Проблем с Активацията на Win7

Мнениеот Golf2GTISLIVEN » Пон 05 яну 2015 10:47

Здравейте колеги имам малък проблем с моя Windows 7 след като наскоро го инсталирах , не разбирам много от такива работи затова реших да се допитам до вас,проблема е следния .
След като го инсталирах в параметрите на компютъра ми пишеше че остават 27 дни докато трябва да го активирам , разбрах че имало някакви активатори , почнах изтеглих един не стана , втори не стана , накрая с някакъв криво ляво си помислех че стана но май повече прецака работата в момента ми пише :
Активиране на Windows______________________
Състоянието не е достъпно .
ИД на продукта : Няма

След това се допитах до един приятел той ми даде два активатора които ми каза че със сигурност работят той е активирал сумати пъти с тях . След като пробвах и с тях ми изписва .

Installation Failed
The serial wasn't successfully installed.

Взех да търся из интернет и там разбрах че автоматичните актулизации трябва да бъдат спрени за постоянно , а аз в началото докато разбера гледам имам направени 230 актулизации и бях прочел че те пречели на активатора да активира Windows-a .
Та сега трябва ли всичките тия 230 актулизации една по една да ги изтрия и да пробвам пак , или нацяло съм прецакал всичко ще трябва нова преинсталация .
Моля помогнете че съм гола вода в тая област , благодаря ви предварително

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с Активацията на Win7

Мнениеот L&R » Пон 05 яну 2015 11:10

Тези операционни системи се продават, това не си ли го чувал? :lock

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Проблем с Активацията на Win7

Мнениеот hooligans » Пон 05 яну 2015 11:25

9. Крайно недопустимо е публикуването на теми, които съдържат съвети и/или връзки относно снабдяване с нелицензиран софтуер, музика, филми и други обекти на авторски права, както и на теми, които по какъвто и да е начин противоречат на българските закони. Всеки потребител носи лична отговорност за написаното от него.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”