LG телевизори и БГ субтитри...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: LG телевизори и БГ субтитри...
Колеги имам проблем с пускането на суб. на моя телевизор ЛГ.Бях с WIN XP И бях си настроил всичко там,UTF-8 С notepad и првосто винаги триех последните 3 букви и пишех само суб. и нямах проблеми ,но вчера преинсталирах компа с win 7 и сега пак си направих обичайните настройки ,но не тръгват суб. пробвах и в една папка да ги сложа копирам името на филма ,и така изписвам суб. и накрая пробвах с суб. или срт ама не тръгват изобщо .Извинявам се за правописа но имам проблем с компа
-
- Автомобил:
- Двигател:
connor cane написа:LG 29MN33D-PZ
Опит от току що - само преименувам файловете (надписи и видео) така, че да съвпадат 1:1 и няма никакви проблеми.
Ако надписите са озаглавени по начин, различен от видео файла, изобщо не ги разпознава и първоначално е малко изнервящо - докато разбрах трика с преименуването.
Приятно гледане на всички.![]()
![]()
и аз бях така 3 години нямах си проблем,но сега съм с win 7 ,пробвах всичко за което се сетя но изобщо не тръгват суб. нито на бг нито на маймуница .Преименувам ги с нотопед
Здравейте имам проблем с LGLH5000,когато сваля филм със субтитри на флашка ,на телевизора няма субтитри.Моля помагайте...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Отдавна не бях влизал тука но да споделя как си реших проблема с суб .Значи като изтегля даден филм суб файла го преименувам с името на филма да са 1към 1 всичко си тръгва както си му е реда 

- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Телевизорите LG модели след 2008г никога не са имали проблем с БГ субтитри.
Ако не тръгват субтитрите значи не правите нещо както трябва.
Ако не тръгват субтитрите значи не правите нещо както трябва.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”