Не може да се свърже повече от един с VPN -a.
всички портове са отворени...
Конфигуриране на лан карта....
Re: Конфигуриране на лан карта....
Maхни VPN-a. С нормално RDP до 2-ма е безплатно. След това ти трябва терминален сървър, CAL-ове и т.н. Или направо отвън на апликейшън ниво, както ти го е обяснил зографа. Проверяваш на кой порт си пуснал базата и отвън отваряш по IP:port.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Даже може да ползваш безплатен пач, който позволява колкото искаш пц-та да се връзват с RDP (в първия пост съм написъл името). Иначе е много страно защо не можеш от повече пц-та да се закачиш към VPN-a, мисля че не е нормално, нещо не си настройл както трябва.
- mrpetrov
- Автомобил: 1997 Passat B5
- Двигател: 1.6 AHL
Добре бе, колега. Като имаш 5 реални IP-та - какъв ти е проблема да кажеш на машината с базата данни, във firewall-а, да пусне тези и тези IP-та отвън, и да си я гледат базата щом трябва?
За какво са всичките тези гимнастики с VPN-и, RDP-та, а и това Вивакомско устройство какво прави в цялата работа? Switch ли го играе, че не разбрах...
За какво са всичките тези гимнастики с VPN-и, RDP-та, а и това Вивакомско устройство какво прави в цялата работа? Switch ли го играе, че не разбрах...
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mrpetrov написа:Добре бе, колега. Като имаш 5 реални IP-та - какъв ти е проблема да кажеш на машината с базата данни, във firewall-а, да пусне тези и тези IP-та отвън, и да си я гледат базата щом трябва?
До тук ,само това ми се стори като най-правилно.Но автора да каже какво аджеба е това устройство на виваком което не е рутер?
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
amigoto777 написа:mrpetrov написа:Добре бе, колега. Като имаш 5 реални IP-та - какъв ти е проблема да кажеш на машината с базата данни, във firewall-а, да пусне тези и тези IP-та отвън, и да си я гледат базата щом трябва?
До тук ,само това ми се стори като най-правилно.Но автора да каже какво аджеба е това устройство на виваком което не е рутер?
А ако се закачат от различни места, free wifi зони и т.н.....
Какъв е VPN-a та може само един човек да се закача, марка/модел?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”