Здравейте,
Някой гледали Hbogo на телевизора си?
До скоро при мен приложението работеше, а сега след като го стартирам ми изписва: За съжаление от вашето моментно местоположение не можете да използвате Hbogo. Можете да използвате само в държавата, в която имате валиден абонамент.
Тук е момента да напиша, че като купих тв-то(Lg42ln575s) ми дадоха и код за достъп - но дори и без този код преди можех да гледам от филмите за който не се изисква регистрация. А сега повечето пъти не тръгва приложението, когато тръгне си имам пълния достъп.
Някакви идей?
Смених фиермуера на тв-то с най-новия, мислех че от там е проблема, но не се оправи.
Hbogo на смарт телевизор
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Hbogo на смарт телевизор
мярнах тези дни някъде, че си сменят политиката, може затова да е.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Изтегли от lg store новата версия на hbogo
- Golf 3 Yahting GT
Снощи изтрих приложението за Hbogo и съоответно го свалих ново. При инсталирането ми показа пак същото съобщение. Пробвах и на гсм(Samsung S4)свалих приложението, инсталирах го и при старт ми изписа същото съобщение.
Това ми изписва като опитам да заредя страницата през пц-то(вкъщи и на служебното):
Имам Колеги в работата който имат други марки(самсунг и сони) телевизори и твърдят че при тях работело, при единия провери и без регистрация.
Започвам да се чудя къде ли проблема? Ако тръгваше на гсм-а щях да съм сигурен че проблема с ЛГ, но сега? Тук трябва да уточня, че когато приложенито работи на тв-то при проба работи и на гсм.
Някой от вас ако ползва това приложение, ви моля да споделите дали работи тези дни?
Благодаря ви предварително!
Лек и хубав ден!
Това ми изписва като опитам да заредя страницата през пц-то(вкъщи и на служебното):
Имам Колеги в работата който имат други марки(самсунг и сони) телевизори и твърдят че при тях работело, при единия провери и без регистрация.
Започвам да се чудя къде ли проблема? Ако тръгваше на гсм-а щях да съм сигурен че проблема с ЛГ, но сега? Тук трябва да уточня, че когато приложенито работи на тв-то при проба работи и на гсм.
Някой от вас ако ползва това приложение, ви моля да споделите дали работи тези дни?
Благодаря ви предварително!
Лек и хубав ден!
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
На телевизор LG работи ,но телефон -работи. Пиши на hbogo България.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм със Самсунг и снощи пробвах - работи.
не знам как е при телевизорите и с каква ОС си, но при таблетите също е много бъгаво. Ползвах го 3 месеца, на андроид даваше същите проблеми. Един път работи, следващият месец не ще. Виж на айпад нямаше проблеми.
- Golf 3 Yahting GT
Здравейте,
Открих защо не работеше приложението.
Акаунта с който телевизора влиза в LG-store и акаута на гсм с които влиза в магазина за приложения използват една съща електронна поща - и нещо с ней се омазало и за това не тръгваше и на двете устроиства. Направих нов акаунт съответно с нова поща за тв-то и вече работи. На телефона не съм пробвал и не съм и правил нов акаунт.
Благодаря на всички отзовали се за отговорите, съветите и за проверката дали работи и при тях.
Поздрави!
Открих защо не работеше приложението.
Акаунта с който телевизора влиза в LG-store и акаута на гсм с които влиза в магазина за приложения използват една съща електронна поща - и нещо с ней се омазало и за това не тръгваше и на двете устроиства. Направих нов акаунт съответно с нова поща за тв-то и вече работи. На телефона не съм пробвал и не съм и правил нов акаунт.
Благодаря на всички отзовали се за отговорите, съветите и за проверката дали работи и при тях.

Поздрави!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”