Относно договор с GSM оператор
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Относно договор с GSM оператор
Това са свободни съчинения. Дребен шрифт в договорите няма от доста време - не само при теленор, а при всички оператори.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Преди нова година поднових договор към Виваком, и нямаше никакъв дребен шрифт. Пълната информация за договора го има в интернет, според тарифния план. Аз лично не четох договора в интернет, а попитах каквото ме интерсува служителката в офиса, и тъй като ме устройваше подписах договора.
Просто и медиите не са света вода ненапита, понякога леко преовеличават. Не казвам, че лъжат! Има и истина, ама не всичко е така както го казват.
Просто и медиите не са света вода ненапита, понякога леко преовеличават. Не казвам, че лъжат! Има и истина, ама не всичко е така както го казват.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Като изключим сайта (пик са известни, че около 1% от написаните неща са истина, тъй че съмнявайте се във всичко написано там) съм склонен да се съглася, че има подобни подвеждащи практики. На мен глобул/теленор по подобен начин ми предложиха да си взема "подаръка" - безплатен домашен телефон и ми пробутваха да разпиша документ. Като ги разпитах за какво става дума и в крайна сметка се оказа, че е просто още един договор, с отделна сим карта и т.н. Поради една текуща промоция щеше да ми излезе почти безплатно, но истината е, че се опитаха да ме заблудят и измамят.
Vlad777 написа:Прочети какво пише в договора
Чудесно е казано и искам да допълня:
Не подписвайте с тези електронните писалки върху сканиращото устройство, а искайте разпечатан на хартия договор и подписвате върху хартията и то със собствената си химикалка.
Не случайно Ленин е изказал незабравимата мисъл, че "проверката и висша форма на доверието!"

- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
При Мтел е същата история , надписват сметки , нарочно не обясняват като отидеш да питаш
двойно по-скъпи телефони въобще това са едни монополисти които правят каквото си искат.
двойно по-скъпи телефони въобще това са едни монополисти които правят каквото си искат.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Това от предната страница за не преподписването от кога е в сила?Щото аз така не ходя,че не ща да съм вечно с договор/правя го винаги за 1 година/и след 2 години ме пързулват по някакъв стандартен,та ме принуждават пак да преподписвам.
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
^^ Зависи какво ти пише в договора. Например има някои дето пишат ясно и точно " Договорът важи 24 месеца на промоционална цена -50%. След тази дата си продължава на стандартните цени за тарифния план". Моят е такъв към Виваком - Unicall L (стандартна цена 30лв - подписан е на промо цена -50%). Но ако не е описано нищо подобно договорът си продължава да е валиден при същите условия. Лично аз бих го преподписал ако ме жулнат на двойна тарифа, просто не си струва :)
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”