yobremove написа:...... По трудно ще свикнеш да работиш с уиндоус, но пък е по функционален.
Колко пък да е по функционален, не съм го ползвал активно, обаче все ми носят тука едни 2-3 мумии за настройване на нещо си и за всяко от тия нещо си се мъча като грешен гявол. Нито блутута можеш да го свържеш като хората с нещо различно от уиндоус, та дори ис нокия симбиан е тегаво, приложения малко в магазина, една навигация вградената, която сигурно е добра навигация, но и на нея настройките и са гола вода, обновяването и инсталирането на картите заема гигабайти място, обаче ти казва след като си я чакал един час време да тегли карти за да ти каже да освободиш място и почва всичкото това отначало.
Не на последно място телефонните които според мен са основни функции и техните настройки май са позаебани, особено автоматични настройки на mms и gprs и по точно това, че такива настройки в телефона няма, а оператора ти ги пуснал, единственото спиране е след разговор с оператор, обаче след първата сметка от 40 кинта gprs трафик.
И други кусури сигурно има, ама сега не се сещам