избор на телефон (GSM)

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: избор на телефон (GSM)

Мнениеот К.Одаджийски » Пет 13 мар 2015 18:32

yobremove написа:...... По трудно ще свикнеш да работиш с уиндоус, но пък е по функционален.

Колко пък да е по функционален, не съм го ползвал активно, обаче все ми носят тука едни 2-3 мумии за настройване на нещо си и за всяко от тия нещо си се мъча като грешен гявол. Нито блутута можеш да го свържеш като хората с нещо различно от уиндоус, та дори ис нокия симбиан е тегаво, приложения малко в магазина, една навигация вградената, която сигурно е добра навигация, но и на нея настройките и са гола вода, обновяването и инсталирането на картите заема гигабайти място, обаче ти казва след като си я чакал един час време да тегли карти за да ти каже да освободиш място и почва всичкото това отначало.
Не на последно място телефонните които според мен са основни функции и техните настройки май са позаебани, особено автоматични настройки на mms и gprs и по точно това, че такива настройки в телефона няма, а оператора ти ги пуснал, единственото спиране е след разговор с оператор, обаче след първата сметка от 40 кинта gprs трафик.
И други кусури сигурно има, ама сега не се сещам

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Пет 13 мар 2015 18:37

Аз съм с Lumia 520, отначало ми харесваше и говорех че няма да се върна на андройд, но след 1 година ползване ми писна от него и сега съм в процес на избиране на Android телефон. Само сутринта си проверявам FB, и ало-ало през деня като не говоря особено и едвам изкарва 2 дена, обикновенно го зареждам в края на деня за да съм сигурен, че няма да ми се наложи по интензивно използване на следващия и да ме изостави точно когато ми трябва. (случвало се е не 1 път, 2 пъти) Камерата снима ок само при много светлина, иначе си снима ептен като VGA камера. Кажи какви са ти приоритетите за да знаем какво ще те задоволи, попринцип аз не бих се наел да препоръчвам нито 1 от тея телефони, въпреки че и аз имам по-важни разходи и не ми се дават за телефон много пари, но ако искаш да работи добре и да си найстина доволен от него трябва да изпразни джобовете човек, както и със персоналният компютър...

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Съб 14 мар 2015 0:42

^^ По принцип има външни батерии и чарджъри за кола и си решаваш проблема с падналата батерия.
И определено не съм съгласен в сравнението със стационарния комп ама не ми се развиват локуми. Само ще кажа, че за по-малко от 300 лева си взех HP6005Pro Phenom B95, който буквално мачка всичко до средния клас i5, който пък щеше да ми стъпи 5 стотака...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”