Идеи за направата на масичка/поставка от джанта Brabus

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Идеи за направата на масичка/поставка от джанта Brabus

Мнениеот nokiangage » Нед 22 мар 2015 21:21

Привет, онзи ден се сдобих с една джанта, която е много противоречива и странна, но пък винаги много ми е харесвала и съм искал да имам такива/такава... Става дума за Brabus Monoblock II 7J и идеята ми е да я превърна в малка масичка/поставка, така и така в антрето на апартамента ми има 4 джанти, над кухненските шкафове седи ABT маска за Пасат-а, на терасата чифт 17-ки и други джанти, тук там някой друг експонатен чарк и мисля - та вече съм облъчил жената и имам одобрение :Mr Green Fun и май ще се върже с обстановката :mhihi.

Изображение

5х112 е и дойде с ненормално износена гума от която премахнах по-голямата част и оставих само малка част от борда да я пази на този етап. Тя ще бъде освежена естествено и идеята ми е да взема 3 бутала с биели като здрава основа, да бъдат захванати за един вертикално поставе разпределителен/колянов вал, в края на който да има захватен елемент с 5 болта и стълко изрязано да легне в борда на джантата. Нещо не мога да преценя дали дали ще бъде по-добре да бъде само джантата или да не си търся някоя рядка като размер гума с хубава шарка и да не се разпъне някоя по-тясна гума и стъклото да е по-широко и да излиза извън борда на силиконови топчета? А, имам и една чисто нова червена задна пружина за Пасат Б3, някой ако има идея за креативното й използване или предположение за друга подредба или части да не се притеснява да каже и благодаря предварително! :beer

Потребителски аватар
VLADETO8986
Автомобил: Jetta
Двигател: RP

Re: Идеи за направата на масичка/поставка от джанта Brabus

Мнениеот VLADETO8986 » Пон 23 мар 2015 0:58

Пружината може да стане на поставка за бутилка

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пон 23 мар 2015 9:13

Яка идея :th_up
Ето малко модели за избор:
https://www.google.bg/search?q=rim+table&rls=com.microsoft:en-US:IE-Address&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=k7wPVeeSCYLcaO-MgogC&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=645&dpr=1.5

офф: аз си направих такива стълби
Изображение

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Чет 02 апр 2015 22:39

Остави само джантата, без другите излишни чарколяци :icon_lol Доста по-стилно ще е. Мятай я в багажника, и отиваш в първия стъкларски магазин, да ти сложат стъкло.

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Пон 13 апр 2015 20:11

Ето идеи колега..

Изображение

Изображение

Или пишеш rim table ф google и потъваш..

може и подсветка да сложиш...

:11

Изображение

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”