Проблем с Уин 7

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Проблем с Уин 7

Мнениеот Fearless » Чет 16 апр 2015 19:45

Здравейте,колеги.Имам лаптоп Lenovo Thinkpad T500,които след преинсталация на уин (преди това беше с убунту) постоянно ми изкарва тази грешка :

Изображение

Проверих всички модули на лаптопа и драйверите им.Лаптопа има устройство за пръстови отпечатъци и помислих,че е от него,но не е.Опитах се да проследя по папките тези файлове,но не ги показва.Някои,който е на ТИ с Прозорец 7 да знае за какво иде реч,че я изкарва тази грешка периодично и винаги в най-неподходящите моменти :icon_lol

Поздрави

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с Уин 7

Мнениеот инжектопляктор » Чет 16 апр 2015 20:16

Нещо си лепнал, инсталирал някоя глупост. Търси следните файлове SMupdate1.job, SMupdate2.job и SMupdate3.job. Изтрий ги.
Ако не, теглиш AutoRuns. И пак ще ти кажа - такива грешки не идват сами. Нещо си направил.

gugun4u
Автомобил: VW Golf 5
Двигател: 1.9 TDI 2007

Мнениеот gugun4u » Чет 16 апр 2015 20:30

Казал ти е колегата какво да направиш, нещо и от мен, друго - гледам батерията е задраскана, така да се каже, ако ти е загинала - ясно, но ако случайно си я извадил от лаптопа, ти препоръчвам да си я върнеш обратно. Седяйки извън лаптопа освен ако не си я оставил на тъмно, заредена на точно 50 процента, се самоскапва от седене.

Потребителски аватар
Fearless

Мнениеот Fearless » Чет 16 апр 2015 20:56

Батерията е труп,загинала си е отдавна.Сега ще пробвам каквото е написал колегата,пък да видим :beer

П.П
AutoRuns откри 2 програми спамърски и ги премахнах,надявам се всичко да е ОК.
Досетих се също може би откъде са се появили - при преинсталацията използвах сайта ninite.com , за да си инсталирам всички програми и може би от там са се появили.

Благодаря за помощтамще ъпдейтна темата пак,ако проблема е изчезнал окончателно.

Потребителски аватар
AugustinerFan
Автомобил: Mini Cooper SD
Двигател: 2017

Мнениеот AugustinerFan » Пет 24 апр 2015 9:29

Съвет и от мен, при инсталация на разни програми повечето хора бързат и натискат NEXT - NEXT и т.н.,внимателно оглеждай отметките които са отбелязани и демаркирай тези които ти предлагат да инсталираш страничен софтуер, разни интеграции в браузъра,основни търсачки и един куп ненужни глупости с цел реклама,кражба на лични данни или просто отдалечен достъп до компютъра :a045 Повечето хора не четат и от там идват 80% от проблемите по операционната система.Винаги след “прясна“ инсталация на операционна система и нужните програми си прави бекъп, ако в един момент ти се наложи да преинсталираш можеш да пробваш да бекъпнеш вместо да правиш цялата процедура от начало, много по лесно и удобно е. :beer

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 25 апр 2015 19:41

Мен ако питаш, върни си се на убунту или си избери друга дистрибуция.
Дай малко повече инфо за версията на уиндоуса която си инсталирал и от къде си я свалил, че имам съмнения че е някоя пипана версия от някой си и докато я е сглобявал е изрязал нещо което не трябва.

Потребителски аватар
Fearless

Мнениеот Fearless » Съб 25 апр 2015 23:45

Версията на Win-а в случая нямаше нищо общо.Само clean версии инсталирам,доработки и разработки не пипам.
Проблема ми беше от daemon tools и kmplayer - бяха се инсталирали някакви бозави приложения,които автостартираха и след като съм ги премахнал са останали някакви остатъци и като не могат да стартират ми даваше тази грешка.След като инсталирах програмата,която колегата по-горе е дал и премахнах всичко нещата заспаха :beer
Ubunto не ми допада,за това веднага изхвърча.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 26 апр 2015 5:48

А би ли пробвал от старт менюто да напишеш в полето за изпълнение msconfig и в отворилия се прозорец да отидеш на таба startup пуснеш една снимка да видим кои неща са отметнати, от чисто любопитство да проверим какво се стартира и какво е спряла програмата :th_up

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Нед 26 апр 2015 11:22

К.Одаджийски написа: от чисто любопитство да проверим какво се стартира и какво е спряла програмата :th_up

Ad-ware. Лепва се вече с доста от безплатните приложения. Така авторите им печелят пари.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”