Viber на Desktop
Viber на Desktop
Колеги може ли някой да ми каже дали мога да инсталирам вайбър на компютъра.След като сваля екзе файла, ме пита имам ли вече вайбър - аз нямам, но и телефона ми не е с Андроид а със Симбиан, на който не мога да кача вайбър и става омагьосан кръг.А бих искал поне на компа да имам Вайбър, има ли някакъв начин да стане това?
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Viber на Desktop
Май не - по спомен искат да е инсталиран и на телефон.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Може, аз съм с такъв но не го ползвам.При инсталацията кликаш на иконката за РС и так дале... за активационният код ползваш твоя телефон.
red rider написа:Може, аз съм с такъв но не го ползвам.При инсталацията кликаш на иконката за РС и так дале... за активационният код ползваш твоя телефон.
Не става - препраща ме да си избера на чия операционна система ми е телефона и като му задам other, ме препраща към Опера, незнам защо.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Не трябва да стигаш до там,имаше въпрос използвате ли вайбър на мобилния си .. или нещо такова беше
, на него отговаряш с да, иска ти мобилния номер който трябваше да напишеш както трябва иначе не става . Това по спомен от преди една година 

Няма да можеш несе мъчи трябва да имаш и на телефон Вайбър. Чак тогава можеш да сложеш и на ПС.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Взимаш телефон с андроид, инсталираш viber, след това си го инсталираш на desktop-а и си минаваш пак на твоя тел.
Това е начина.
Това е начина.
hooligans написа:Взимаш телефон с андроид, инсталираш viber, след това си го инсталираш на desktop-а и си минаваш пак на твоя тел.
Това е начина.
Там е работата, че взимам номера на един френд , който има андроид и вайбър, въпроса е ако реша да го набера него дали ще мога да проведа разговор? Малко става все едно той сам си се набира.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
По време на инсталацията като те пита имаш ли вайбър на телефона, няма ли в прозорчето едно линкче дето те води ако нямаш телефон, да въведеш обикновен номер!? Иначе има клипове в тубата как става с инсталирането на блустак, само че заради един вайбър да си инсталираш андроид на уиндоуса знам ли....
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Пита те за номер, за да ти прати на него активиращ код! Тоя код вкарваш, за да го пуснеш да работи! Имам вайбър на три места - телефон, таблет и лаптоп! Само на лаптопа ми прави проблеми - не ме чуват отсреща, как да го оправя? С уиндоус 7 съм!
- К.Одаджийски
- VW експерт
https://www.youtube.com/watch?v=fHu9aJc_6wY
Как ще си добавиш абонатите след това не знам
Ето го и с помощта на блустак https://www.youtube.com/watch?v=TRDryVj2mWc което е полезно ако искате да ползвате на компютър и приложението на булсатком примерно или други андроид приложения на вашия уиндоус
Как ще си добавиш абонатите след това не знам
Ето го и с помощта на блустак https://www.youtube.com/watch?v=TRDryVj2mWc което е полезно ако искате да ползвате на компютър и приложението на булсатком примерно или други андроид приложения на вашия уиндоус
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Блустака не ми работи от месец някъде, не знам в мен ли е проблема 

- К.Одаджийски
- VW експерт
Ми не съм много добър с него, инсталирах го за проба но преди да го тествам вирусоляса компа, затрих уиндоуса и не съм го слагал повече....
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”