много интересно.
в регистъра за разговорите на мобилния телефон на майка ми има записани 4 изходящи повиквания към импулсен номер 090063025 за който тя твърди,че не знае абсолютно нищо.говорих с виваком и те казаха че със сигурност някой е звънял,щом повикванията са записани в регистъра.да ама в часа и дадата на тези позвънявания тя е била сама в къщи и няма как някой друг да го е направил.
въпроса ми е възможно ли е от виваком да са ебават нещо?
проблем с някакъв импулсен номер
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Re: проблем с някакъв импулсен номер
Под регистъра имаш в предвид на самия апарат, а не някаква разпечатка нали? Ако е така значи номерата са били набрани, виваком и да искат не могат да наберат номер от телефона на майка ти, могат да надпишат фактурата, но тогава в телефона няма да излиза че е проведен разговор с този номер. Друг вариант е, ако е смартфон да е лепнала някой вирус който да набира въпросните номера. 0900 са импулсните секс телефони.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
ами телефона е най-обикновен самсунг,проверявах и смс-ите и там няма нищо.
излиза едва ли не,че някой е влезнал у нас провел е два разговора,след един час пак е дошъл за нови два,защото има интервал от един час между второто и третото набиране,оставил е телефона и си е тръгнал,което звучи абсурдно.и сега е превишен кредитния лимит на картата.
затова питам дали моб оператор е в състояние да манипулира записите в регистъра,според мен и това е невъзможно.
проверих номера в гугъл и най-близкото съвпадение са някакви гадателки.
шах и мат.
излиза едва ли не,че някой е влезнал у нас провел е два разговора,след един час пак е дошъл за нови два,защото има интервал от един час между второто и третото набиране,оставил е телефона и си е тръгнал,което звучи абсурдно.и сега е превишен кредитния лимит на картата.
затова питам дали моб оператор е в състояние да манипулира записите в регистъра,според мен и това е невъзможно.
проверих номера в гугъл и най-близкото съвпадение са някакви гадателки.
шах и мат.
- Traytor
Не, просто това е първото което излиза. И аз ги гледах, гадателските простотии нямат такъв номер оставен по сайтовете. Няколко резултата по-надолу виждаш отговора "Телефон за бизнес или еротика" http://0900.bg/ всичко що почва с 0900. А за мобилния оператор, както казах няма как да манипулират регистъра.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Чакай, не бързай .Не знам колко е "голяма" майка ти ама като поостареят правят едни глупости...Моите и те така ...звъня ли тук и там и после що сметката ни е такава . Като ги насвих ...си признаха. Стават като малките деца- страх ги е да не им се караш.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Пробвах въпросния номер-гадатели както предполагах,тематика която не е застъпена в семейството ми.
Явно трябва някой да ги потроши от бой служителите по офисите,за да се сетят тези над тях,че така не се печелят пари.
Явно трябва някой да ги потроши от бой служителите по офисите,за да се сетят тези над тях,че така не се печелят пари.
от оператора да ти вкарат изходящи номера в регистъра на телефона вече е too much. Не, че не могат да го направят, ама усилието и организацията спрямо ползата е безмсислено голяма и много малко вероятна.
Много по-вероятно е някое познато лице да го е направило през телефона. Опитай да поговориш по-скопойно с жената, може и да се сети .. нещо.
Много по-вероятно е някое познато лице да го е направило през телефона. Опитай да поговориш по-скопойно с жената, може и да се сети .. нещо.
- Traytor
За това го питах дали е смартфон, защото със него може би има някакъв шанс, но с обикновен телефон просто няма да се случи.
от гл.т. на оператора, с подходящия СМС всеки телефон става достатъчно СМАРТ за такива работи
а със СМАРТ телефон, вече и всеки друг може да ти го причини
а със СМАРТ телефон, вече и всеки друг може да ти го причини
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може, може да набере мобилния оператор който си иска,но едва ли случая е такъв,те нямат такъв силен интерес
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”