Мече за боядисване Wagner - недоволен!

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
toraborat
Автомобил: VW Bora
Двигател: ASZ 2002

Мече за боядисване Wagner - недоволен!

Мнениеот toraborat » Сря 30 сеп 2015 15:19

Здравейте,

искам да прредупредя който е решил да се сдобие с мече за боядисване Вагнер от типа голяма спринцовка (има ги около 50лв). Проверете добре как ролера за боядисване е захванат за тръбичката около която се върти - с пластмасови зъбчета. При мен случката е както си боядисвам няма и един квадрат таван, ролера се освобождава от смешните зъбчета, пада и боята под налягане се изстрелва по пода (по чисто новия под). Така три пъти за тоя един квадрат, след което бесен го хвърлих както е с боята в кутията и го върнах на известен магазин. Да не правя реклама, но това е звука който издава кучето плюс къща на английски :mhihi Заради нетърговския вид ми отказаха гаранция, естествено. Не че повярваха, че такъв дефект изобщо е възможно да се случи. Не знам колко съм бояджия, спънат, схванат и неможещ, но минах към 70 квадрата таван същия ден с нормално мече, като разправията ми отне времето до обяд. :flag_bulgaria

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”