Stivi написа:
Ами значи са ти направили добро като са се държали зле,сега си клиент на прекрасната телевизия на Свиваком :) А ако беше с HD приемник си правиш листата с любими канали и никой не може да ти я размести ! И баджанака мина от Булсат на близалка ,че било голяма далавера ,но като мина годината и изтече договора пак си е на чинията,изглежда големите далавери не са точно това ,което се опитват да изкарат че са
Наистина ми направиха добро, че ме отказаха от тях си ! А, и точно с HD приемник пях и то 2бр.
Нареждах си ги през листа "любими" и от там ми ги пренареждаха. Дори имам разправия във форума им, но там не търпят възражения и забележки и ми изтриха темичката, която беше точно за сменените канали от "любими".
А сега имам телевизия, дори и когато вали дъжд, сняг и има вятър!!! Което беше геройство да не замръзнат каналите при кофти метео-условия. А легена-чинията с удоволствие бих я подарил на някой за 50лв. Ама с кеф!!!
А сега си записвам предавания, връщам си някой които се застъпват с гледаните в момента, все неще които за Булшит са далечна химеррра ... ;)