Некоректни ли са Булсатком? - сменят се програми сами?!

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
tosco
Автомобил:
Двигател:

Re: Некоректни ли са Булсатком? - сменят се програми сами?!

Мнениеот tosco » Нед 18 окт 2015 19:53

Stivi написа:
Ами значи са ти направили добро като са се държали зле,сега си клиент на прекрасната телевизия на Свиваком :) А ако беше с HD приемник си правиш листата с любими канали и никой не може да ти я размести ! И баджанака мина от Булсат на близалка ,че било голяма далавера ,но като мина годината и изтече договора пак си е на чинията,изглежда големите далавери не са точно това ,което се опитват да изкарат че са :a045

Наистина ми направиха добро, че ме отказаха от тях си ! А, и точно с HD приемник пях и то 2бр.
Нареждах си ги през листа "любими" и от там ми ги пренареждаха. Дори имам разправия във форума им, но там не търпят възражения и забележки и ми изтриха темичката, която беше точно за сменените канали от "любими".
А сега имам телевизия, дори и когато вали дъжд, сняг и има вятър!!! Което беше геройство да не замръзнат каналите при кофти метео-условия. А легена-чинията с удоволствие бих я подарил на някой за 50лв. Ама с кеф!!!
А сега си записвам предавания, връщам си някой които се застъпват с гледаните в момента, все неще които за Булшит са далечна химеррра ... ;)

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Нед 18 окт 2015 20:17

drago_tr написа:Я колегите които са по чужбина, да споделят по колко програми гледат и какво плащат. Тука у нашенско...за 20-30 лева...толкова

Една не малка част от предлаганите телевизии се разпространяват свободно. 5 телевизии за 20лв, я пак? :screwy Англия - за 5 лири имаш до 20 мегабита интернет и 80 програми.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Вто 20 окт 2015 21:07

Аз пък не мога да ви разбера какви са тия сравнения-сателитен булсат спрямо фибер нета на вивател :screwy Я ги сравни със спътниковата телевизия на вива и ще те видим кви ще ги кършиш токава като вдовица за *й.Имам наблюдения от булсат и вива откъм спътникова предимството на вива е безплатните HD приемници и до там всичко друго е отврат.Нета на булсат е в пъти по добър от на вива цената просто не е за коментар.А и сравнението на мрежа от преди 20 години със съвременна оптична такава е също като твойто със спътниковата и IPTV на вива.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”