Сокоизтисквачка за моркови

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: Сокоизтисквачка за моркови

Мнениеот maxpayne » Сря 28 яну 2015 13:17

Milenkatara написа:Искам да си правя фрешове от цитрусови плодове, но пък блендера позволява и шейкове да се правят. И с блендера трябва май да стават соковете, но май не е толкова добре колкото с изтисквачката ?

Ако ти а за цитруси нито сокоизтисквачка ти трябва, още по-малко блендер. И двете не стават за цитруси, освен ако не си или лаик или мързелив. Сок от портокал с всичките му люспи който е пил знае, че е отврат. Взимаш си една обикновена цитрус преса, ако те мързи може и с двигател и това е. Иначе за останалите плодове най-добре бавнооборотна сокоизтисквачка, онзи ден имаше промоция на деня в амазон за 100 паунда на bio chef, което е добра цена.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 28 яну 2015 14:19

Milenkatara написа:Пиша в тази тема, защото друга не намерих :) Може ли да ми помогнете с избора на : дали да си купя сокоизтисквачка или блендер ? Кое би било по-добре? Искам да си правя фрешове от цитрусови плодове, но пък блендера позволява и шейкове да се правят. И с блендера трябва май да стават соковете, но май не е толкова добре колкото с изтисквачката ? Изтисквачката, която гледам е Kenwood JE 290 a блендера е TAURUS OPTIMA LEGEND III. Също и какво мислите за сокоизтисквачка и цитруспреса в 1 ?

Блендер, сокоизтисквачките са остарели като идея, плода и зеленчука трябва да е комплект с всичко. А най-добре яж плодовете и зеленчуците цели!

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Пет 05 фев 2016 21:57

Малко старичка тема но за мен актуална.На дневен ред е вземане на сокоизтисквачка.Четох,ходих,гледах,пипах :rolleyes .Не мога да избера,и скъпите и евтините все еднакви :mhihi Ценови диапазон 100 лв.Много се двоумя да взема една пробна най евтината за 30-40 лв и после да видя какво и липсва.На първо четене това:
Вариант 1
Номер 2
Вариант 2
Обаче тази ми хваща окото заради по другия принцип на работа и тихия и маломощен мотор.Но пък цената е над бюджета въпреки че на повечето места е към 200-250 лв
Вариант 3

Антикапкова система е наложително да има,гледах клипове удобство си е отвсякъде.Ценовия диапазин не ми се прескача тъй като като и в тази тема са писали не знам дали няма да е ден до пладне.Ако има интерес бих могъл след време да взема нещо по добро.

пп инокса е за препочитане :smile

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”