Каква навигация за LG G4 Leon
Каква навигация за LG G4 Leon
Здравейте колеги, някой може ли да ме посъветва каква навигация да сложа на телефона си, който е от заглавието, която да не изисква интернет връзка.И от къде да я изтегля заедно с картите за Бг, Англия и Германия. В описанието на телефона пише, че има асистед гпс, което предполагам е като на предишната ми Нокия 500 и не изисква интернет. Освен това каква карта памет да му търся и откъде най-вече да я купя.Мога да му сложа максимум до 32 Гб. Телефона е с Андроид 5.0,1 Лолипоп ако има някакво значение.Мерси предварително за съветите.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- hristodj
- Автомобил: golf 3 kombi
- Двигател: AHU 97
- Контакти:
Re: Каква навигация за LG G4 Leon
Лило,понеже си по навътре в нещата.
Херето не е ли добре за навигация.Колегите да не се мъчат с качването на други.Поне картите си ги теглиш каквото ти трябва и когато искаш.Какви са разликите да поясниш.
Предимства недостатъци.Абе каквото се сетиш.
Херето не е ли добре за навигация.Колегите да не се мъчат с качването на други.Поне картите си ги теглиш каквото ти трябва и когато искаш.Какви са разликите да поясниш.
Предимства недостатъци.Абе каквото се сетиш.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
В игото можеш да си бъркаш и комбинираш нещата.В here, там всичко ти е готово снесено.
Не можеш да си променяш картите според местен картосвач и т.н. Все пак,всичко е до предпочитание и удобство. Аз лично here ,съм пуснал само за проба
Не можеш да си променяш картите според местен картосвач и т.н. Все пак,всичко е до предпочитание и удобство. Аз лично here ,съм пуснал само за проба
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Аз ползвам Sygic тъй като работата ми е свързана с търсене на адреси и т.н.. Изключително доволен съм и без нея не мога да работя. Намира адресите дори и в по-малки населени места, бърза е и всичко е 6.
Колега, тъй като тя е платена, а аз я ползвам кракната няма как да ти дам линк тук, за това ще ти го пратя на ЛС.
Колега, тъй като тя е платена, а аз я ползвам кракната няма как да ти дам линк тук, за това ще ти го пратя на ЛС.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”