Проблем с gmail и андроид телефон

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
thanis
Автомобил: Polo 9N
Двигател: BBY 2004

Re: Проблем с gmail и андроид телефон

Мнениеот thanis » Пон 16 сеп 2024 20:49

https://support.google.com/accounts/ans ... %3DDesktop

Не е нужно да се ползва само SMS за 2FA, Ода. Важното е човек поне да се информира базово, за да може да се предпази в кибер пространството. Живеем във времена на измами и кражби. А в крайна сметка всеки си носи глава на раменете и си преценя рисковете индивидуално.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 17 сеп 2024 6:31

Ами проблемът ми е, че нямам никакво устройство с андроид или нагризана ябълка и подканите не са ми активни. Ползвам huawei без GMS, на компютъра съм с линукс и в общи линии само код изпратен на СМС ми върши работа, въпреки инсталираните на телефона ми услуги на гугъл тези известия не излизат и устройството ми го няма в гугълския профил, та само една е опцията, но пък тя не работи както трябва, иначе съм за допълнителна сигурност

thanis
Автомобил: Polo 9N
Двигател: BBY 2004

Мнениеот thanis » Вто 17 сеп 2024 12:08

К.Одаджийски написа:Ами проблемът ми е, че нямам никакво устройство с андроид или нагризана ябълка и подканите не са ми активни. Ползвам huawei без GMS

GBox, GSpace, MicroG какво ползваш ? Или си само с HMS + Aurora. Питам защото жената е в твоята ситуация и като цяло няма големи проблеми, но в 1% от времето и къса нервите.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 17 сеп 2024 20:21

Gbox ползвам, с него съм инсталирал youtube, карти, снимки и преводача, обаче тези известия за логване в профила не излизат на телефона, в гугъл плей имам само един андроид телевизор, ама и там не може да излезе известието

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”