https://support.google.com/accounts/ans ... %3DDesktop
Не е нужно да се ползва само SMS за 2FA, Ода. Важното е човек поне да се информира базово, за да може да се предпази в кибер пространството. Живеем във времена на измами и кражби. А в крайна сметка всеки си носи глава на раменете и си преценя рисковете индивидуално.
Проблем с gmail и андроид телефон
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Проблем с gmail и андроид телефон
Ами проблемът ми е, че нямам никакво устройство с андроид или нагризана ябълка и подканите не са ми активни. Ползвам huawei без GMS, на компютъра съм с линукс и в общи линии само код изпратен на СМС ми върши работа, въпреки инсталираните на телефона ми услуги на гугъл тези известия не излизат и устройството ми го няма в гугълския профил, та само една е опцията, но пък тя не работи както трябва, иначе съм за допълнителна сигурност
К.Одаджийски написа:Ами проблемът ми е, че нямам никакво устройство с андроид или нагризана ябълка и подканите не са ми активни. Ползвам huawei без GMS
GBox, GSpace, MicroG какво ползваш ? Или си само с HMS + Aurora. Питам защото жената е в твоята ситуация и като цяло няма големи проблеми, но в 1% от времето и къса нервите.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Gbox ползвам, с него съм инсталирал youtube, карти, снимки и преводача, обаче тези известия за логване в профила не излизат на телефона, в гугъл плей имам само един андроид телевизор, ама и там не може да излезе известието
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”