Мтел проблем със сметките

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Мтел измамници

Мнениеот parno » Пет 09 сеп 2011 5:53

те са ти обяснявали за системата им на ТЕБ 1 година - ама знаеш ли че тя още не работи mhihi
родителите ми все още получават извинения за системата им заедно с едни мощни сметки
и колегата който каза че не говоря - да колега вярно е че тези часове ги изговарям в мрежата на виваком
но доста говоря и с глобул
като ми дойде разпечатката ще ти я снимам :wink:
м-тел с нищо не могат да ме впечатлят вече
да ми подарят телефон с много безплатни минути няма да го взема освен ако не е ваучер
никакъв договор не ща и да чуя

Bai_Simo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bai_Simo » Пет 09 сеп 2011 19:25

На тоя план Актив + готиното е, че имаш и любим номер, който аз и сега така и така си ползвам и всъщност и сега плащам около 30лв., но пък внимавам колко и с кого говоря, докато с този ще говоря без да се съобразявам.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 09 сеп 2011 19:36

Bai_Simo написа:На тоя план Актив + готиното е, че имаш и любим номер, който аз и сега така и така си ползвам и всъщност и сега плащам около 30лв., но пък внимавам колко и с кого говоря, докато с този ще говоря без да се съобразявам.

Да е готино колко да е готино! Пич, прочети добре плана да не плачеш после! Любимият нормер, има неограничени минути, самоче потреблението трябва да ти е ДО 3600 мин на месец! mhihi Тия малките букви и мен ме и**т :wink:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 09 сеп 2011 20:01

току що новата реклама на виваком
"и сметките ти идват навреме" mhihi

Потребителски аватар
alex_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex_g » Пон 12 сеп 2011 17:58

hooligans написа:Гледам, че има адвокати на ментел във форума.
Написал съм точно, кратко и ясно "до колкото знам" :wink:
Ментелците и преди имаха подобен план, минути, смс-и, п***ки майни, но за първите 3 месеца.
Много се радвам, че вече нямам нищо общо с тях, че мога да си проверя сметката, без да ми обесняват, че системата им временно не работи (една година) :screwy
Стойте си на ментел, аз съм си доволен вече, даже черпих като се разделих с тях

ПП: Само да няма след време "Имах 600 минути към всички, но съм изговорил 2000минути" mhihi

Колега все още не съм, но в момента уча за адвокат, но със сигурност не съм на Мтел.Просто във форома има хора които могат да мислят и четат.Нищо лично. :да:

Bai_Simo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bai_Simo » Вто 13 сеп 2011 16:18

my heart iS iCe написа:
Bai_Simo написа:На тоя план Актив + готиното е, че имаш и любим номер, който аз и сега така и така си ползвам и всъщност и сега плащам около 30лв., но пък внимавам колко и с кого говоря, докато с този ще говоря без да се съобразявам.

Да е готино колко да е готино! Пич, прочети добре плана да не плачеш после! Любимият нормер, има неограничени минути, самоче потреблението трябва да ти е ДО 3600 мин на месец! mhihi Тия малките букви и мен ме и**т :wink:

Е 3600 минути с един човек, нали? Ако е така...предостатъчно.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 13 сеп 2011 16:20

Bai_Simo написа:
my heart iS iCe написа:

Е 3600 минути с един човек, нали? Ако е така...предостатъчно.

Ако този един човек ти е жена/гадже, 100% няма да ти стигат, вярвай ми! mhihi

Bai_Simo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bai_Simo » Сря 14 сеп 2011 20:44

Ами да... с жената мисля да говоря :oops: мислиш ли, че няма да ми стигнат? Ако не се лъжа аз за месец с всички правя толкова минути. Трябва да засека де, за да не говоря наизуст, но на ден правя макс 3 разговора, да речем 1 за 1 минута с някой приятел нещо да се уговоря и другите 2 с жената за по 3-4 минути максимум. Значи ако са хайде и 10 мин. на ден 30 дни = 3 000 минути. Ще ми стигнат значи.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Сря 14 сеп 2011 20:57

Bai_Simo написа: 10 мин. на ден 30 дни = 3 000 минути. Ще ми стигнат значи

300 са колега. mhihi

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Сря 14 сеп 2011 21:00

bobocamaro написа:
Bai_Simo написа: 10 мин. на ден 30 дни = 3 000 минути. Ще ми стигнат значи

300 са колега. mhihi

Останалите 2700 ги считай изговорени към жената! :mrgreen: mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 16 сеп 2011 2:23

alex_g написа:
hooligans написа:Гледам, че има адвокати на ментел във форума.
Написал съм точно, кратко и ясно "до колкото знам" :wink:
Ментелците и преди имаха подобен план, минути, смс-и, п***ки майни, но за първите 3 месеца.
Много се радвам, че вече нямам нищо общо с тях, че мога да си проверя сметката, без да ми обесняват, че системата им временно не работи (една година) :screwy
Стойте си на ментел, аз съм си доволен вече, даже черпих като се разделих с тях

ПП: Само да няма след време "Имах 600 минути към всички, но съм изговорил 2000минути" mhihi

Колега все още не съм, но в момента уча за адвокат, но със сигурност не съм на Мтел.Просто във форома има хора които могат да мислят и четат.Нищо лично. :да:

Прав си, че във форОма има хора, които мислят......
ПП: Нищо лично, но адвокатите трябва да имат елементарна грамотност :beer

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Пет 16 сеп 2011 6:22

То правопис, то пОнктОация... maikomila

Само да вметна, че Маминтел се оакаха, което стана достояние на широката публика, но изцяло читав оператор у нас НЯМА. ;)

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Съб 17 сеп 2011 10:49

Тия маминтел просто ме разсцепват отвсякъде :063:

Идва ми смс за 17.82лв. В Epay.bg отивам да го плащам и какво става

Изображение

Връщам назад и хоп сметката за плащане е вече16.93лв :shock
maikomila

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Съб 17 сеп 2011 11:47

В някакви часове на работните дни ако платиш се ползваше 5% отстъпка ама като гледам при теб разликата хич на е 5% :mrgreen:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 17 сеп 2011 11:53

Относно Актив имайте това предвид:
Здравейте,
рядко пиша тук, но днес не мога да се въздържа. Преди няколко дена прочетох за най-новият план на Мтел - Mtel Active и( о, чудо - не можах да повярвам на очите си) в този план предлагат много ниска цена за минута разговор в пакета, "Mtel Active" - 200 мин за 19,90 лв = 9,95 ст.; "Mtel Active+" - 600 мин за 29,90 лв = 4,983 ст. Явно след едногодишната сага по обновяването на системата си за обслужване на клинетите (разбирай за събиране на допълнителна информация за клиентите) са решили по-агресивно да съберат клиентска маса...
Днес, след няколкодневно обмисляне, все пак отидох да преподпиша договор на "по-изгодните" условия, при което забелязах една порочна практика. Подписваш договора електронно, дават ти един таблет, с който разписваш електронен формуляр, който даже не виждаш, т.е. този "подпис" има нищожна удостоверителна тежест при създаване на документа.
Конкретно за измамата, наричам го така защото няма по какъв друг начин да го нарека, в сайта на М - тел никъде не пише, че всъщност става въпрос за промоционални условия, което разбрах едва след като изрично поисках да подпиша хартиен формуляр. Всъщност условията са: с тарифата Мтел Актив получаваш 100 минути + 100 допълнителни, които се оказват бонус за целият срок на договора, в конкретния случай за 1 год. След изтичането срока на договора тези допълнителни 100 мин. се губят, дори и при преподписването (реализирано по един или друг начин). Всъщност в плана не са 200, а 100 мин. Тази "промоция" е една крачка напред пред останалите мобилни оператори, които рекламират изключително много минути, а в последствие разбираш че са за първите 3 или 6 месеца или са само към определни номера. За справка прилагам снимка от сайта на Мтел с условията по този план, там никъде не са упоменати истинските условия.
Поствам това тук с надеждата всички, които са се излъгали, да сезират КЗП и КРС и ако се считат за част от гражданското общество, да си потърсят правата. Аз не успях да се излъжа, но съм сигурен, че много други са и добре би било да се обърнат към медиите. Мтел са особено "любими", особено пък напоследък

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”