Какво са виновни от техномаркет че служителите им са задници? То в много големи вериги служителите се държат доста надменно, ще кажеш че са ги ощетили и те трябва да бъдат мениджъри на цялата верига

Това просто е проблем с менталитета на доста от хората които работят в такива вериги. Това е проблем който не може да бъде забелязан отначало, защото всеки гледа да целува задници като е на интервю. Може би могат да ги отсеят с повече анонимни вътрешни проверки, но вече това си е до политика на магазина.
В различните офиси/клонове на разни вериги работят различни служители. Аз примерно ходя в малко по-далечен офис на Виваком, защото служителките в него винаги са много учтиви и услужливи. В техномаркет почти не влизам, защото в моя град имат много малък избор от стоки и като цяло конкуренцията от Технополис ги убива по всеки параграф, но това си е в Русе. За другите градове не знам как стоят нещата. Мисълта ми на кратко е че ако не Ви харесва как се държат с Вас в някой магазин/офис/клон просто отивате в друг