Техномаркет НИКОГА повече! Продават телевизори втора ръка!

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Re: Техномаркет НИКОГА повече! Продават телевизори втора рък

Мнениеот sportul » Вто 26 ное 2013 22:50

vinixxx написа:не знам кво го плюете тоя техномаркет.те са просто връзката между производител и потребител.на брат ми бил се развалил компютъра,техномаркет ква вина имат в случая???да не би те да са произвели дадения компютър,нали за тва е гаранцията.магазин като магазин.

егати логиката

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 26 ное 2013 23:17

vinixxx написа:не знам кво го плюете тоя техномаркет.те са просто връзката между производител и потребител.на брат ми бил се развалил компютъра,техномаркет ква вина имат в случая???да не би те да са произвели дадения компютър,нали за тва е гаранцията.магазин като магазин.

Вземи прочети първото мнение в темата и тогава се хаби да дращиш, а? Проблемът е в обслужването, не в производителя. Както съм написал - в крайна сметка си купих същия модел и марка телевизор на същата цена, но от Зора, където беше чисто нов - неразопакован, а не свален от стената, работил 2 г. по 12 часа на ден.

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Сря 27 ное 2013 14:50

само спокойно,чел съм я цялата тема още март месец,когато беше въпросния черен петък или както му викате.точно тогава и аз си купих телевизор на промоцията от дъщерната фирма на техномаркет "Домо"всичко ок и си влизам в тоя раздел и гледам-техномаркет такива,техномаркет унакива и аз се уплаших,че са ма преебали и мене с мостра.във гугъл видях как са влиза в сервизното меню на тв и таймера си беше точен.а преди тв-то от техномаркет съм си взимал ноутбук от който в момента пиша,който почва пета година вече,даже гаранционно му смениха и батерията,не знам кво ги плюете толкоз.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 27 ное 2013 14:58

vinixxx, да разбираме ли, че щом ти не си имал проблем с Техномаркет, то проблем с Техномаркет глобално няма и не може да има?

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 27 ное 2013 14:58

Това, че ти си имал късмет не решава драмите на останалите колеги. Като са ти сменяли батерията може да си попаднал на единствения им съвестен служител, който вече да не работи там :mhihi

Потребителски аватар
richko25
Автомобил: VAG
Двигател:

Мнениеот richko25 » Сря 27 ное 2013 15:16

...Защо още лаете в тази тема? :screwy
Не спряхте ли да ходите в тази верига? :hahaha

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Сря 27 ное 2013 15:39

не че много я защитавам тая верига,ама никой друг не може да ги конкурира,когато стане въпрос за цена и разнообразие на асортимента.мобилните телефони и някои други стоки правят изключение разбира се.

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Сря 27 ное 2013 15:45

vinixxx написа:не че много я защитавам тая верига,ама никой друг не може да ги конкурира,когато стане въпрос за цена и разнообразие на асортимента.мобилните телефони и някои други стоки правят изключение разбира се.

Изобщо не съм съгласен! Да не говорим изобщо, че има 1001 сайта за пазаруване през нета. Богатия асортимент ли те тласка към тях? Аз лично бих предпочел качествена стока, а не големият избор в магазина!

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Сря 27 ное 2013 16:05

много поляризирани мнения... истината вероятно е по средата някъде icon_idea
п.п. и аз съм доволен от тях - не съм имал проблем с гаранции и консултации. което не мога да потвърдя за другата "техно" верига. една птичка пролет не прави, нали?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 28 ное 2013 9:16

То точно защото и аз съм бил доволен от Техномаркет и съм пазарувал дълги години единствено и само от там, затова пратих родителите ми да купуват телевизор, без да подозирам, че може да ги измамят така. Позволявам си да се самоцитирам:
Vlad777 написа:Аз и семейството ми сме БИЛИ ДОВОЛНИ И ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ НА ТЕХНОМАРКЕТ ОТ 2000 г. НАСАМ! Тогава имаше само един Техномаркет Европа в Дружба, където сега е супермаркет icon_idea До миналата година съм бил винаги доволен и не съм имал забележки. Всичката си техника, освен компютри, съм купувал само от тази верига. Винаги съм ги препоръчвал. НО ПОСЛЕДНИТЕ 2 СЛУЧАЯ И ТОТАЛНИЯ СРИВ В КАЧЕСТВОТО НА ОБСЛУЖВАНЕТО ПРОМЕНИХА МНЕНИЕТО МИ НА 180 градуса! Повече кракът ми няма да стъпи там

Потребителски аватар
icokr
Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
Двигател:

Мнениеот icokr » Чет 28 ное 2013 9:44

Vlad e много прав.
И аз съм имал проблем с тяхните обноски.
Не се държат добре, не ми пробват стоката и техниката, не е разопаковат пред мен.!
И аз съм много доволен от Зора. Подобен проблем имах и бях пуснал тема за Вивакомците. :a045

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Чет 28 ное 2013 11:11

Какво са виновни от техномаркет че служителите им са задници? То в много големи вериги служителите се държат доста надменно, ще кажеш че са ги ощетили и те трябва да бъдат мениджъри на цялата верига :screwy Това просто е проблем с менталитета на доста от хората които работят в такива вериги. Това е проблем който не може да бъде забелязан отначало, защото всеки гледа да целува задници като е на интервю. Може би могат да ги отсеят с повече анонимни вътрешни проверки, но вече това си е до политика на магазина.

В различните офиси/клонове на разни вериги работят различни служители. Аз примерно ходя в малко по-далечен офис на Виваком, защото служителките в него винаги са много учтиви и услужливи. В техномаркет почти не влизам, защото в моя град имат много малък избор от стоки и като цяло конкуренцията от Технополис ги убива по всеки параграф, но това си е в Русе. За другите градове не знам как стоят нещата. Мисълта ми на кратко е че ако не Ви харесва как се държат с Вас в някой магазин/офис/клон просто отивате в друг :a045

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 28 ное 2013 11:14

...

Последна промяна от Vlad777 на Чет 28 ное 2013 12:30, променено общо 1 път.
Причина: Да спазваме добрия тон

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 28 ное 2013 12:36

Mario951 написа:Какво са виновни от техномаркет че служителите им са задници?

Това е смехотворно изказване. Да не съм ги избирал и назначил аз тия служители? Естествено, че който ги е назначил и ги търпи, той е виновен. И в моя случай не става дума за определен служител, а за ФИРМЕНА КУЛТУРА, която беше демонстрирана от най-ниското до най-високото ниво в тази фирма - от склададжия, консултант, до управител.

Просто покъртително как може една добре развиваща се верига да пропадне толкова зле!

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Чет 28 ное 2013 16:11

Имаше едно хубаво време когато заплати и бонуси в тм бяха четири цифрени а сега са малко под половината на това. Нормално е според мен качеството на обслужване да падне следователно не ходя да пазарувам от там.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”