Какъв модел GSM ползвате и.....

те тоя, ебати дървото е вече, ама го имам от чисто нов от време оно и ми е жал да го хвърля като знам колко струваше на времето

едит: бих го заменил само за същия тип телефон, всмисъл не знам как се водят но да се отваря пак така
или едно сироко, в най-смелите си мечти някое верту

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
от 2 седмици този

Последна промяна от stoqn_g60 на Пон 28 яну 2008 17:08, променено общо 2 пъти.
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
нокиа 6610 много здрав http://images.google.bg/images?gbv=2&sv ... nokia+6610
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
NOKIA 1200 много съм доволен от него няма никакви екстри но батерята държи по 7 седмица даже и повече , на мен ГСМ ми трябва да говора по него а не да го ползвам за МП3 или за камера

Последна промяна от Nio4ak на Нед 27 яну 2008 22:51, променено общо 1 път.
- Божков
- Автомобил:
- Двигател:
Знам че привържениците на СЕ казват, че за парите си има най-добри "екстри" (най-вече камера). Но за мен не е важна някаква относителна "печалба" - моите изисвания са телефона на има всички основни функции, да работят без досадни пропуски и нещата да са добре организирани и удобни. Карам си само на Нокии (в момента 5070) и не ми се иска да правя промени. Най-много ценя опростеното и логично меню на Нокия - отблъскват ме разни ужасни издуващи се иконки на СониЕриксон или Самсунг - ефектите може да те подлъжат, но после всеки ден се мъчиш с простотии. То е вярно че върховите модели на Нокия май и те се подхлъзнаха вече в тая посока, но средния клас все още карат на класическата подредба. Признавам, че СЕ откъм фото са добри, но аз така и нямам нужда да правя снимки и като обсъждаме ГСМ-и мисля че не сме в тема за фотография.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”