Проблем с лаптоп :(

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Пет 12 сеп 2008 8:28

Решението е много просто. Самото XP няма вградени Raid драйвери за да намира новите SATA хардове на лаптопите. С няколко стъпки можеш да намериш тези драйвери, обикновено на официалния сайт, да си направиш къстъм XP с драйверите като за твоя лаптоп с N-lite (програмка) и от там нататък инсталираш XP както си знаеш. Стъпка по стъпка тази операция е описана тук. Ако имаш затруднения намери ме на скайп. Правил съм го мноооого пъти, ше оправим и твоя лап.

Потребителски аватар
aleksnlnl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksnlnl » Пет 12 сеп 2008 9:08

колега и аз имах същия проблем с моя лаптоп (HP) влезнах в сайта на HP и от там си дръпнах SATA DRIVER и ги качих на еднаа дискета.После като стартирах инсталацията още в началото като ти излезне синия екран най отдоло ти дава да натисниш F2 или F6 несъм мого сигорен кое беше от двете и там инсталираш дранйварите. Ако има нещо пиши и ще измислим нещо :wink:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 12 сеп 2008 10:21

wina е инсталиран , оказа се проблемен диска с уина , взех друг диск и всичко си доиде на мястото , мерси много на всички отзовали се колеги :)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 12 сеп 2008 10:22

да клУча ли :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”