Tова което е заградено с 3 го препиши от старото ПС и сложи на новото.
нет за лаптоп
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз бях така до скоро.Сега си взех рутер и нямам никакви грижи.Преди им звънях всеки ден да им казвам МАК адреса като сменях кабела а сега с 90лв си оправих проблемите.Имам си нет на лаптопа и на настолния,без да вкарвам и сменям настройки.
ама за рутера трябва да си викнеш човек,че иначе много ще се изпише в тая тема

- stop
- Автомобил:
- Двигател:
По изгодно щеше да ти бъде да си сложиш един и същи МАК и на двете машини!eos написа:И аз бях така до скоро.Сега си взех рутер и нямам никакви грижи.Преди им звънях всеки ден да им казвам МАК адреса като сменях кабела а сега с 90лв си оправих проблемите.Имам си нет на лаптопа и на настолния,без да вкарвам и сменям настройки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
eos написа:Мисля,че доставчика не знае дали рутера разпределя нета.Аз бях ги питал моите доставчици дали мога да си сложа рутер и те ми викат:стига да можеш прави каквото искаш
Моя от нейде разбира и не ми позволява да са свързани два компа. Искат да им закарам рутера при тях и да плащам половин такса и за другия комп.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
IvchTDI написа:Моя от нейде разбира и не ми позволява да са свързани два компа.
Няма как да го видят по законен начин, мисля че дори и по незаконен не могат да го видят (но не съм сигурен)
Искат да им закарам рутера при тях и да плащам половин такса и за другия комп.
Да им плащаш такса, за да ти ползват рутера? Те със сигурност няма да пуснат кабел от твоя рутер, който е "при тях", до тебе

- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
още вчера си купих рутера ама не мога сам да се справя или(проблем в задклавиатурното у-ство) инсталнах го но като пусна нета през него се появява съобщението от евроком че не могат да доставят нет до този комп.а няма какво да копирам от стария въпросната ;стъпка3; при мен не пише нищо ще търся някой вещ в занаята
(доста често се случва) 

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дзвера написа:още вчера си купих рутера ама не мога сам да се справя или(проблем в задклавиатурното у-ство) инсталнах го но като пусна нета през него се появява съобщението от евроком че не могат да доставят нет до този комп.а няма какво да копирам от стария въпросната ;стъпка3; при мен не пише нищо ще търся някой вещ в занаята(доста често се случва)
Не знам какво си инсталирал? НЕ ти трябва никаква инсталация.
Сега е необходимо да правиш всичкото описано по горе, но на рутера.
Също така и да клонираш МАК адреса, т.е рутера да вземе този адрес от ПС-то а ти да въведеш IP, Gateway,DNS.
След което да промениш настройките на ПС-та всичко да е на AUTO (там където ти бях оградил с червено 1,2 и 3)
И разбира се е пожелание дали да си слагаш парола за безжичната връзка.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”