Canon подхождат най-фотографски при разраотката на процесор , оптика и матрица ....

nadasdi написа:Симо, казвай ако не държиш на гаранцията, и да ти пращам направо оттук...канона е 300лв а панасоника 450...
Hertz написа:nadasdi написа:Симо, казвай ако не държиш на гаранцията, и да ти пращам направо оттук...канона е 300лв а панасоника 450...
Е ако е такава работата виж някой ЕОS какви пари е..Ама да не и го пратиш по ония контейнери дет разправяше
Че ще ми трябва гаранията тогава
Айде ще се рабереме по ..? знам ли
steli написа:С две ръце съм за Canon.В тоя ценови клас ще получиш от него повече от колкото очакваш.
Hertz написа:nadasdi написа:Симо, казвай ако не държиш на гаранцията, и да ти пращам направо оттук...канона е 300лв а панасоника 450...
Е ако е такава работата виж някой ЕОS какви пари е..Ама да не и го пратиш по ония контейнери дет разправяше
Че ще ми трябва гаранията тогава
Айде ще се рабереме по ..? знам ли
Значи имаме няколко гласа и за трите фотоапарата. Напрактика са горе долу еднакви с изключение на панасоника защото той все пак е с 200 лева по-скъп от сонито и от канона...![]()
Предишния ми фотоапарат беше канон иксус 50, ако зема сега сх 110 ис, предполагам че ще съм доста доволен а и ще съм свикнал на менютата мисля все пак и двата са канон
Rabbit_TDI написа:Да не отварям нова тема.Я кажете нещо за тоя ,че ми се види неприлично евтин/400 пари/ за апарта с .raw и 10 зуум
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09024467
Иначе аз се заглеждах по един Лумикс с подобни параметри,ама беше 500 лева.
Veso101 написа:Rabbit_TDI написа:Да не отварям нова тема.Я кажете нещо за тоя ,че ми се види неприлично евтин/400 пари/ за апарта с .raw и 10 зуум
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09024467
Иначе аз се заглеждах по един Лумикс с подобни параметри,ама беше 500 лева.
не се хвърляйте на тия 10Хзумове - виж ми поста по-горе.
Снимки под средното качество , а и никога няма да ползваш фокусно разстояние 380 или дори и да го ползваш снимката няма да става за нищо - няма оптичен стабилизатор.
Блендите дори ги е досрамяло да напишат - вероятно за 380мм е поне 8.
(Сега видях че е 3,6 , което не ми се вярва)
NiMH батерии са голям минус.
Моето мнение е да си вземеш нещо друго.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта